• Αρχική
  • Άρθρα
  • Προληπτική λογοκρισία! Η ελευθερία στο απόσπασμα με πονηρό τρόπο

Προληπτική λογοκρισία! Η ελευθερία στο απόσπασμα με πονηρό τρόπο

Η διεθνιστική τάξη πραγμάτων βρήκε τον τρόπο…

Παρέμβαση του facebook στον λογαριασμό τους καταγγέλλουν οι διαχειριστές γνωστή ενημερωτικής ιστοσελίδας, με αφορμή μια δημοσίευσή της σχετικά με τις πυρκαγιές στον Σχίνο.

Όπως τονίζουν οι διαχειριστές «εμείς σηκώσαμε το θέμα και αναδείξαμε κάθε του διάσταση: την κοινωνική, την πολιτική και την επιχειρηματική. Αυτό όπως φαίνεται δεν άρεσε στα trolls πολιτικών και επιχειρηματικών κύκλων».

Όπως γνωστοποίησαν «έπειτα από μαζικά reports σε μία δημοσίευση με την γνωστή σε όλους φράση “Το τελευταίο δέντρο κρατήστε το για να…” (πλέον μπαίνει η προληπτική αυτολογοκρισία στο παιχνίδι) δεχθήκαμε προειδοποίηση πως θα κατέβει η σελίδα μας στο facebook».

Χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος έχει δίκιο ή όχι σε αυτή ην διαμάχη, παρατηρεί πως υπάρχει η δυνατότητα του facebook να λογοκρίνει προληπτικά, βασιζόμενο σε λέξεις κλειδιά, κατεβάζοντας ακόμα και σελίδες.

Το ίδιο συμβαίνει και στο youtube, όπου πλέον η τεχνητή νοημοσύνη κατεβάζει βίντεο, ακόμα και αν δεν έχουν παραβιάσει όρους της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και μετά κάποιος πρέπει να τους αποστείλει επεξηγηματικό σχόλιο, προκειμένου να επανέλθει το βίντεο, αν αυτό επανέλθει ποτέ!

Η «πρόβα» για την επόμενη μέρα γίνεται όλο και πιο εντατική!