Πρώην υπουργός του Μπους: Θα κάνουν το ΣΠΙΤΙ σας ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ!!! vid

Δεν ειπώθηκε από τυχαία χείλη...

Η Catherine Austin Fitts είναι πρώην Υφυπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ επί Προεδρείας του George H. W. Bush, είναι η εκδότρια του Solari Report και διευθύνουσα σύμβουλος της Solari Investment Advisory Services, LLC. Μεταξύ άλλων διετέλεσε διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής τράπεζας της Wall Street Dillon, Read & Co. Inc. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την έρευνα των “Χαμένων Τρισεκατομμυρίων” από τα ταμεία του Αμερικανικού κράτους.

Στο παρακάτω βίντεο δηλώνει πως το παγκόσμιο σχέδιο είναι να μετατρέψουν τα σπίτια σε ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!!!

Η τεχνολογία, βέβαια, είναι ασυζητητί ωφέλιμη! Αρκεί να βρίσκεται στα σωστά χέρια! Εσείς τι λέτε;;; Βρίσκεται;;; Πού θα ποντάρατε τα λεφτά σας;;;

Δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Εάν βοηθάτε στο να δημιουργήσετε τα δικά σας ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, φτιάχνετε την δική σας φυλακή!

Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε μετρητά, τόσο περισσότερο μεταφέρουμε την οικονομία πίσω στα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία και αποτρέπουμε έναν ψηφιακό όλεθρο.

Θέλουν να κάνουν τους πάντες 100% “ψηφιακούς” και τότε θα έχουν πλήρη κεντρικό έλεγχο και όλο αυτό το αποκαλώ «ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης»!

 Δεν χρειάζεται να μαζεύουν ανθρώπους και να τους βάλουν σε στρατόπεδα. Μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σας σε ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης».

Δείτε το βίντεο:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί