Πρώην υπουργός των ΗΠΑ: «Αυτό δεν είναι ΥΦΕΣΗ είναι ΠΟΛΕΜΟΣ (κατά των ανθρώπων)» – Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν και τον πιο ψύχραιμο όσα έπονται

Μόλις στο πρώτο μισό της θητείας του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν εκτοξευθεί, ο πληθωρισμός έχει φτάσει σε υψηλά ρεκόρ και η ύφεση εξαπλώνεται, προκαλώντας τεράστιο κύμα εγκληματικότητας και βίας που προβάλλεται κάθε βράδυ στις τοπικές ειδήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 Ωστόσο, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν ισχυρίζεται ότι κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να βοηθήσουν τους πολίτες και τις οικογένειες, η Κάθριν Όστιν Φιτς παραδέχτηκε ότι τα προβλήματα που μαστίζουν την Αμερική δεν είναι τυχαία, αλλά μια ατζέντα για την εξάλειψη της μεσαίας τάξης.

Μιλώντας για την τρέχουσα κατάσταση των ΗΠΑ, η πάλαι ποτέ αναπλ. Υπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τον πρώην πρόεδρο George HW Bush, σημείωσε:

«Αυτό είναι μέρος της συνεχιζόμενης Μεγάλης Επανεκκίνησης. Υπάρχει λοιπόν μια επίσημη αφήγηση. Και η επίσημη αφήγηση είναι ότι είπαν ότι πρέπει να σταματήσουν τον πληθωρισμό. Ωστόσο, αυτό που συνέβη είναι ότι εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις τέθηκαν εκτός λειτουργίας, των οποίων τώρα οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Αυτό δεν είναι ύφεση, είναι πόλεμος».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί