Το πρώην αφεντικό του ITV και του Sky News, Mark Sharman, σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ήθελε να μάθει γιατί αγνοούνται 700 επαγγελματίες υγείας που ζητούν παύση του εμβολιασμού των παιδιών.
Τώρα, με την Ουκρανία προσπαθούν να καλύψουν το θέμα και να αποποιηθούν ευθυνών όλοι εκείνου που προωθούσαν τα εμβόλια, μετά τα οποία κατεγράφησαν ακόμα και θανατηφόρες παρενέργειες σε μικρά παιδιά.
Όπως είχε αναφέρει:
«Ξέρετε, ντρέπομαι και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλους για τον τρόπο που τα ΜΜΕ συμπεριφέρθηκαν σ’ όλο αυτό.
Ήμουν το αφεντικό του Sky News κάποτε και του ITV κι έκατσα σπίτι θυμωμένος και εξοργισμένος με τον τρόπο που φέρονται.
Αλλά αυτό δε μπορεί να ‘ναι τυχαίο. Ξέρετε έχουμε προσπαθήσει, ανήκω τώρα σε μια ομάδα δημοσιογράφων που πραγματικά προσπαθούμε σκληρά να φύγουμε απ’ την πεπατημένη και γράφουμε στο διαδίκτυο και αλλού.
Δεν μπορούμε να περάσουμε αυτές τις ιστορίες στα συμβατικά ΜΜΕ.
Είναι φρικιαστικό. Και οι γιατροί γνωρίζουν ότι βλέπουν περισσότερα περιστατικά στο νοσοκομείο και δεν το φωνάζουν και ούτε τα ΜΜΕ το φωνάζουν.
Συνεπώς πρέπει να ρωτήσετε: για ποιο λόγο;
Υπάρχει κάποιος απ’ τα συμβατικά ΜΜΕ εδώ; Ξέρετε, έστειλα στους πρώην συναδέλφους μου στο Sky – άτομα με τα οποία δούλευα μαζί- μια προσωπική πρόσκληση σήμερα μαζί με πολύ υλικό κι ακόμη δεν έχουν έρθει».
Το ίδιο δεν συμβαίνει με τα νέα της Ουκρανίας;; Δεν αποσιωπώνται γεγονότα από την Ουκρανία που δείχνουν την αλήθεια;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μάλλον απομακρύνεται η περίπτωση να τερματιστεί σύντομα η σύγκρουση στην Ουκρανία
- Τα πιο παράξενα πράγματα που κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ τη χρονιά που πέρασε
- Ποιός πρωθυπουργός έκανε… παρέα στον Τραμπ κατά την πρωτοχρονιάτικη γιορτή;
- Ρωσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο… μέτωπο, vid
- Το χιόνι έφτασε μέχρι τη θάλασσα: Είδαν “άσπρη μέρα” Λήμνος, Θάσος, Σαμοθράκη, Νάξος και Τήνος, vid
- Συλλυπητήριο μήνυμα ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στο Κραν Μοντανά
- Ευρώπη 2026: Η πικρή αλήθεια στις οθόνες σας, vid
- Ν. Παπαθανάσης: Η Ελλάδα το 2025 κατέγραψε ρυθμούς ανάπτυξης υψηλότερους από τον μέσο όρο της ευρωζώνης
- Συρία: Το ISIS σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες την Πρωτοχρονιά
- Ο Ζελένσκι ξέσπασε σε γέλια όταν τον ρώτησαν τι θα κάνει μόλις ο πόλεμος τελειώσει, vid









