Μέρα με την μέρα η ρητορική εις βάρος των ανεμβολίαστων αλλά και της δημοσιογραφίας, η οποία δεν ακολουθεί την κεντρική γραμμή της κυβέρνησης γίνεται όλο και πιο σκοτεινή.
Ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και ΝΔ, Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή την απειλή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, πως αν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν κάνουν το εμβόλιο μέσα σε τρεις μήνες θα ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ από το ΕΣΥ, προέβη σε απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά ανεμβολίαστων, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά σάιτ και εφημερίδων που γράφουν «εφιαλτικούς τίτλους», όπως τους χαρακτήρισε, σε σχέση με τα εμβόλια.
Χρησιμοποίησε την κοινωνικά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ λέξη απέναντι σε τοξικομανείς πολίτες, «ΠΡΕΖΟΝΙ», για να χαρακτηρίσει τους ανεμβολίαστους, θεωρώντας τους αρρώστους, ενώ, κατά εκείνον, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας κατά σάιτ και εφημερίδων με πηχυαίους τίτλους απέναντι στα εμβόλια, ονομάζοντάς όσους δουλεύουν σε αυτά «ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ».
Μαζί του συμφώνησε ο δημοσιογράφος.
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ουράνιο τόξο είναι το ομορφότερο που έχει φωτογραφηθεί ποτέ! Τραβήχτηκε με drone
- Τυχαίο; Ο γιος του Τζ. Σόρος σε φωτογραφία με τον νέο Δήμαρχο της Νέας Υόρκης
- Παίζουν την “Αστερομάτα” με δύο βιολιά και εντυπωσιάζουν, vid
- Οι πυρηνικές εξαγγελίες Πούτιν: Τι είπε για Sarmat, Oreshnik, Burevestnik και… Σελήνη, vid
- Η μασκότ “Σάμι ο Άγιος”…έγινε viral σε ποδοσφαιρικό γήπεδο! vid
- Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 40 drones των Ουκρανών
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Νοεμβρίου
- Σαν σήμερα 5 Νοεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου με την εξήγηση πως πρόκειται για διακινητές να ναρκωτικών
- Βροχερός ο καιρός σήμερα: Καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας









