• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου φέρνει χούντα στην Ελλάδα με αφορμή τον κορονοϊό! Θα φυλακίζεται όποιος δεν τη σεβαστεί

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου φέρνει χούντα στην Ελλάδα με αφορμή τον κορονοϊό! Θα φυλακίζεται όποιος δεν τη σεβαστεί

Νομοθετικές ρυθμίσεις προπομπός χούντας

Στη δημοσιότητα ήρθε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναλύει τους περιορισμούς κυκλοφορίας για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού.

Προβλέπεται μέχρι και ποινή φυλάκισης 2 ετών για όποιον παραβιάσει τον ΦΕΚ! Οι περιορισμοί αναλύονται σε 5 άρθρα εκ των οποίων το σημαντικότερο είναι το πρώτο.

Στο 1ο άρθρο αναφέρονται περιληπτικά τα εξής:

Επιβολή ελέγχων και περιορισμών σε αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηρόδρομους και εθνικούς δρόμους. Αναστολή λειτουργίας χώρων όπου συγκεντρώνεται αυξημένος αριθμός ανθρώπων όπως εκκλησίες, κινηματογράφοι, θέατρα, συναυλίες, σχολεία και δημόσιοι οργανισμοί.

Η Νέα Τάξη δημιουργεί το πρόβλημα και πακέτο μας δίνει και τη λύση. Ο κορονοϊός και η υστερία που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτόν είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να προχωρήσουν τα σχέδια που θα φέρουν μια Παγκόσμια χούντα.

Όλα αυτά για έναν τύπο ιού που προκαλεί λιγότερους θανάτους από την κοινή εποχική γρίπη. Φυσικά οι υπεύθυνοι για τη δημόσια Υγεία δεν έχουν ιδέα ότι τέτοιου είδους νομοθετήματα θα χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία εναντίον των ανθρώπων.

Δείτε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου:

photo: eurokinissi