Χαμός με την καμπάνια «πειθούς» της κυβέρνησης με αποστολή SMS στα κινητά των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί! Ακόμα και δημοσιογράφοι κεντρικών ΜΜΕ, αναρωτιούνται που βρήκε το Κράτος τα τηλέφωνα όσων δεν έχουν εμβολιαστεί και πως γνωρίζει πως δεν έχουν εμβολιαστεί!
Η αποστολή επρόκειτο να ξεκινήσει από σήμερα, παρότι άλλες πληροφορίες λένε ότι θα προηγηθεί διάταξη στην Βουλή, ενώ η αποστολή των μηνυμάτων θα γίνεται με φειδώ και όχι σε καθημερινή βάση.
Μετά την κατακραυγή, όπως ισχυρίστηκε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς «SMS θα σταλούν μόνο σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση και κατά κανόνα είχαν κλείσει κάποιο ραντεβού για εμβολιασμό, που δεν υλοποιήθηκε», ώστε να μην τεθεί ζήτημα προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Νωρίτερα, μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, είχε γίνει γνωστό πει πως από αύριο, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, θα σταλούν περίπου 450.000 μηνύματα σε ανεμβολίαστους πολίτες, κάτι που θα γίνεται σε καθημερινή βάση.
Ρεπορτάζ αναρωτιούνται:
Πού βρήκαν τα τηλέφωνα και τα ονόματά τους; – Ποιος έδωσε άδεια για χρήση των προσωπικών δεδομένων;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χιόνια: Σε ποιές περιοχές της Μακεδονίας είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός με αλυσίδες
- Η Ευρώπη “πανέτοιμη” να αμυνθεί…τον Τραμπ! Επικό βίντεο
- Μελόνι: Ικανοποιημένη για την απελευθέρωση δυο Ιταλών, πολιτικών κρατουμένων στη Βενεζουέλα
- Ο Τραμπ στρέφει τα «πυρά» του προς την Κούβα
- Πάτρα: Το Λιμενικό συνέλαβε 58χρονο αλλοδαπό από τη Βολιβία – Είχε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο
- Διαψεύδονται οι Ευρωπαίοι! Ο Πούτιν ή ο Τραμπ απειλεί να αρπάξει με στρατιωτική βία την Γροιλανδία;
- Κρήτη: Επιδείνωση του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, χαλάζι και χιόνι – “Να περιοριστούν οι μετακινήσεις”
- ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Τι καταβολές θα γίνουν μέχρι τις 16/1
- Κίνα κατά ΗΠΑ: Μην χρησιμοποιείτε άλλες χώρες ως δικαιολογία για να επιδιώξετε τα δικά σας συμφέροντα
- ΙΣΑ: Σεμινάριο για την ορθολογική διαχείριση των αντιβιοτικών στο νοσοκομείο









