Πόσο πιο ξεκάθαρα! Πλέον οι όποιες αμφιβολίες οφείλουν να «καταρρεύσουν»

Όσοι δεν ήξεραν έμειναν με ανοιχτό το στόμα...

Πανικός στο διαδίκτυο, καθώς από εχθές το βράδυ, ο σύνδεσμος antifa. com οδηγεί απευθείας στην νέα σελίδα του Λευκού Οίκου, whitehouse.gov.

Και εμείς στο el.gr πληκτρολογήσαμε στις 10.00 το πρωί «antifa. com» και οδηγηθήκαμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου. Δεν γνωρίζουμε, αν αργότερα αυτό δεν ισχύει πια.

Δοκιμάστε: http://antifa.com

Κάποιοι δίνουν εξήγηση, η οποία προκαλεί όμως ακόμα περισσότερες ανησυχίες.

Το domain antifa. com ήταν μεν ανενεργό από το 2000, ωστόσο πριν ο Μπάιντεν αναλάβει την Προεδρία της Αμερικής, οδηγούσε στην προσωπική ιστοσελίδα του εκλεκτού των Δημοκρατικών.

Η τελευταία αγοραπωλησία του domain σύμφωνα με τις πληροφορίες έλαβε χώρα το 2019, σε αντίτιμο σχεδόν 37.000 δολαρίων.

Σημειώνεται πως οι ANTIFA είναι οι κουκουλοφόροι αριστεριστές στις ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον πλανήτη, οι οποίοι απειλούν πολίτες, ειδικά αν δεν στηρίζουν την αριστερή θεώρηση των πραγμάτων, σπάνε επιχειρήσεις και οπλοφορούν.

BILL GATES

Εκτός από τους ANTIFA, τον Μπάιντεν στηρίζει και ο Bill Gates. Ο συνιδρυτής της Microsoft και ένθερμος παγκοσμιοποιητής, αναφέρει ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ αλλά και ο πλανήτης. Ο Γκέιτς ανέφερε συγκεκριμένα τον κορωνοϊό και την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις για την αντιμετώπιση ορισμένων από τις πιο δύσκολες προκλήσεις μας, όπως ο COVID-19 και η κλιματική αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Gates την Τετάρτη. «Ήταν μια ανησυχητική στιγμή στην Αμερική, αλλά βλέπω υποσχόμενο μέλλον τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια».

Σε άλλα tweets, ο Γκέιτς ενθάρρυνε τους Αμερικανούς να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις, να φορούν μάσκες και να κάνουν το εμβόλιο COVID-19, σημειώνοντας ότι αυτό τελικά θα φέρει την χώρα σε μια πιο φυσιολογική ζωή. Εξήρε επίσης τον Μπάιντεν για την απόφασή του να επανενταχθεί στην Παγκόσμια Συμφωνία για το Κλίμα.

Πόσο πιο ξεκάθαρα πια! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να «καταρρεύσουν» οι όποιες αμφιβολίες σε σχέση με αυτούς που ανέλαβαν την Προεδρία των ΗΠΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί