Πόσο μακριά είμαστε από αυτό; Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «εθνικής ενότητας» στην Ιταλία επεκτείνει τον υποχρ. εμβολιασμό για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους!

Μηδέν αντιπολίτευση, μηδέν πολιτικό κόστος, μηδέν αντιδράσεις! Σας θυμίζει κάτι;

Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Τζανκάρλο Τζορτζέτι, από τα κύρια στελέχη της Λέγκα, πραγματοποίησε «άνοιγμα» στην επέκταση της υποχρεωτικής χρήσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

«Η επέκταση του πράσινου πάσου σε όλους τους εργαζόμενους είναι μια από τις δυνατότητες που συζητάμε», τόνισε ο Ιταλός υπουργός.

«Οι επιχειρήσεις θέλουν να τύχει εγγύησης η ασφάλεια των εργαζομένων. Κατά συνέπεια, θεωρώ ότι θα πάμε προς διεύρυνση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, χωρίς να γίνουν διακρίσεις σε βάρος κανενός», πρόσθεσε ο Τζορτζέτι.

Υπενθύμισε, δε ότι «εξαιτίας ενός μόνον κρούσματος οι επιχειρήσεις κινδυνεύουν να πρέπει να κλείσουν» και, κατά συνέπεια «χρειάζεται να υπάρξουν βεβαιότητες τόσο σε ό,τι αφορά την δημόσια υγεία, όσο και την οργάνωση της εργασίας.

Οι αναλυτές υπογραμμίζουν ότι οι δηλώσεις αυτές του «νούμερο δυο» της Λέγκα, αποτελούν «πράσινο φως» για την επέκταση του «πάσου», παρά τις εντάσεις που εξέφρασε, τις περασμένες ημέρες ο γραμματέας του κόμματος, Ματέο Σαλβίνι.

Οι αποφάσεις φαίνεται πως θα ληφθούν στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, με τη συγκυβέρνηση των 5 κομμάτων από όλα τα φάσματα της πολιτικής ζωής (δεξιά, αριστερά και κέντρο) να σηκώνει το πολιτικό βάρος των υποχρεωτικών εμβολιασμών παντού!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί