Ο Ιταλός υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Τζανκάρλο Τζορτζέτι, από τα κύρια στελέχη της Λέγκα, πραγματοποίησε «άνοιγμα» στην επέκταση της υποχρεωτικής χρήσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού.
«Η επέκταση του πράσινου πάσου σε όλους τους εργαζόμενους είναι μια από τις δυνατότητες που συζητάμε», τόνισε ο Ιταλός υπουργός.
«Οι επιχειρήσεις θέλουν να τύχει εγγύησης η ασφάλεια των εργαζομένων. Κατά συνέπεια, θεωρώ ότι θα πάμε προς διεύρυνση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, χωρίς να γίνουν διακρίσεις σε βάρος κανενός», πρόσθεσε ο Τζορτζέτι.
Υπενθύμισε, δε ότι «εξαιτίας ενός μόνον κρούσματος οι επιχειρήσεις κινδυνεύουν να πρέπει να κλείσουν» και, κατά συνέπεια «χρειάζεται να υπάρξουν βεβαιότητες τόσο σε ό,τι αφορά την δημόσια υγεία, όσο και την οργάνωση της εργασίας.
Οι αναλυτές υπογραμμίζουν ότι οι δηλώσεις αυτές του «νούμερο δυο» της Λέγκα, αποτελούν «πράσινο φως» για την επέκταση του «πάσου», παρά τις εντάσεις που εξέφρασε, τις περασμένες ημέρες ο γραμματέας του κόμματος, Ματέο Σαλβίνι.
Οι αποφάσεις φαίνεται πως θα ληφθούν στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, με τη συγκυβέρνηση των 5 κομμάτων από όλα τα φάσματα της πολιτικής ζωής (δεξιά, αριστερά και κέντρο) να σηκώνει το πολιτικό βάρος των υποχρεωτικών εμβολιασμών παντού!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε οριακό σημείο οι ΗΠΑ: «Ο δολοφόνος του Κερκ ήταν “βαθιά μπλεγμένος” στην αριστερή ιδεολογία»
- Νέα σημαντική ανακάλυψη στην Ιταλία: Βρέθηκε θαλαμοειδής τάφος της ελληνιστικής εποχής στη Μαντουρία
- Ο πρεσβευτής της Ρωσίας εκλήθη στο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου του NATO
- Ανασκαφές στην Καισάρεια έφεραν στο φως κρανία ελεφάντων που χρονολογούνται πριν από…7,7 εκατ. χρόνια
- Νετανιάχου: Η Αμερική βρίσκεται στο πλευρό του Ισραήλ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος δέσμευσε περιουσιακά στοιχεία της Π. Σεμερτζίδου
- ΗΠΑ: Το ιρανικό πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου πρέπει να διαλυθεί πλήρως
- Κρεμλίνο: Η κατάσχεση των ”παγωμένων” ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από ευρωπαϊκά κράτη θα πλήξει το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα
- Δίκη για την υπόθεση Novartis: Οι ποινές φυλάκισης που ανακοινώθηκαν
- Δήλωση Σαμαρά για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis
Κύρια Θέματα

















