ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! Παραδοχή Κικίλια για το εμβόλιο – Τι λέει το Σύνταγμα των Ελλήνων, BINTEO

Άρα κάποιοι θέλουν να αλλάξει ή να παραβιαστεί;;; Θυμηθείτε τι έχει ειπωθεί στην τηλεόραση...

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε, μιλώντας ζωντανά σε τηλεοπτικό σταθμό πως το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό, γιατί κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και θα καταλάβει και θα ενημερωθεί σωστά και θα εμβολιαστεί και αυτοί οι λίγοι οι οποίοι δεν θέλουν να το κάνουν… Πρέπει να σας πω ότι το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην χώρα. Είναι όμως ευθύνη μιας οργανωμένης πολιτείας και όλων των ηγετών της, σε όλα τα επίπεδα, να παροτρύνουν τον κόσμο και να τον ενημερώσουν σωστά έτσι ώστε να εμβολιαστεί», δήλωσε ο υπουργός.

Δείτε στο 4.10 την παραδοχή για το Σύνταγμα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό:

Με άλλα λόγια, το Σύνταγμα προστατεύει όσους δεν θελήσουν να κάνουν το όποιο εμβόλιο προσφερθεί αστραπιαία, που σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας είναι λίγοι.

Τότε γιατί ο κ. Πέτσας είχε δηλώσει πρόσφατα πως «αν χρειαστεί να έχουμε κάτι πιο αυστηρό θα το δούμε».

Θυμίζουμε την δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ:

«Η κατεύθυνση θα είναι να το κάνει όποιος θέλει. Αν χρειαστεί να έχουμε κάτι πιο αυστηρό θα το δούμε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς χρειάζεται να εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού για να δημιουργηθεί ανοσία. Πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω και θα πειστούν οι συμπολίτες μας να κάνουν το εμβόλιο. Η ίδια η εμπειρία αυτών των μηνών θα πείσει τους συμπολίτες μας ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και θα το κάνουν».

Και μην ξεχνάμε και τις δημοσιογραφικές απόψεις περί εμβολίων! Τι ζητούν όλοι αυτοί λοιπόν;;; Να αλλάξει ή να παραβιαστεί το Σύνταγμα των Ελλήνων;;;

Εφόσον ο ίδιος ο υπουργός Υγείας έφερε το Σύνταγμα στην συζήτηση περί εμβολίων, είμαστε υποχρεωμένοι να αναρωτηθούμε…

Πολύ σοβαρό θέμα!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί