Ο άνδρας αυτός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως πράκτορας της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών (GRU), συνελήφθη στο Πρζεμίσλ, κοντά στο σύνορο της Πολωνίας με την Ουκρανία, τη νύχτα της 27ης με 28η Φεβρουαρίου, αναφέρει η υπηρεσία σε ανακοίνωση.
Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στις έρευνες, το πρόσωπο αυτό ονομάζεται Πάμπλο Γκονθάλεθ και έφερε πάνω του δύο διαβατήρια και δύο κάρτες από ρωσικές τράπεζες, ενώ χρησιμοποιούσε δύο διαφορετικά ονόματα.
Η υπηρεσία αναφέρει ότι ο άνδρας αυτός πραγματοποίησε επιχειρήσεις προς όφελος της Ρωσίας και ταξίδεψε στην Ευρώπη και αλλού υποδυόμενος τον δημοσιογράφο.
“Πριν από τη σύλληψή του σχεδίαζε να πάει στην Ουκρανία προκειμένου να συνεχίσει εκεί τη δραστηριότητά του”, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Ο άνδρας αυτός θα παραμείνει υπό κράτηση αρχικά για τρεις μήνες και αν κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει έως και δέκα χρόνια κάθειρξης στην Πολωνία, καταλήγει η υπηρεσία.
(ΦΩΤΟ:Pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεξικανός κατέγραψε ελληνικό καβγά…στον Παρθενώνα και έγινε viral, vid
- Ποιοί δεν είδαν με τόσο καλό μάτι την είσοδο του Λοβέρδου στην ΝΔ
- Βρετανία: Έδειξαν… άβολες εικόνες του Τραμπ με τον Έσπταϊν στο κάστρο που θα επισκεφθεί, video
- Καιρός: Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία και σήμερα με υποχώρηση των ανέμων – Πού θα βρέξει
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου προσωρινού περάσματος για την απομάκρυνση των κατοίκων από την πόλη της Γάζας
- Λουτρό αίματος στον Νίγηρα: Ένοπλοι τζιχαντιστές σκότωσαν 22 χωρικούς σε τελετή βάπτισης
- Νέα αποτυχία της NASA στο διάστημα προβληματίζει
- Ο Ντόναλντ Τραμπ και η κομψή Μελάνια έφτασαν στo Λονδίνο, vid
- Επαγγελματικά ακίνητα: Στην κορυφή ο τουρισμός και η ζήτηση για κέντρο Αθήνας και Θεσσαλονίκης
- ΗΠΑ: Ασυνήθιστο συνέδριο των ρεπουμπλικάνων ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών – Τι σημείωσε ο Τραμπ
Κύρια Θέματα

















