«Πολιτικοί και ΜΜΕ να σταματήσουν το ΕΘΝΟΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ κατά Ρώσων»! Άνθρωποι του πολιτισμού ξεσηκώνονται στη Γερμανία

Να τα βλέπει η Μενδώνη και ο Μητσοτάκης αυτά!

Γερμανοί διανοούμενοι ζήτησαν να σταματήσει η δίωξη των Ρώσων και η απαγόρευση του ρωσικού πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 25 εκπρόσωποι της γερμανικής πολιτιστικής ελίτ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο και τον Καγκελάριο της Γερμανίας, στην οποία ζητούσαν να σταματήσει η υποκίνηση ρωσοφοβίας στη χώρα.

Στην έκκληση, οι διανοούμενοι τόνισαν ότι ανησυχούν για την κρίση που λαμβάνει χώρα στη δημοκρατική κοινωνία της χώρας και νιώθουν ντροπή για τη Γερμανία λόγω της ταπείνωσης των ρωσόφωνων πολιτών και των διακρίσεων κατά της ρωσικής κουλτούρας.

«Εμείς, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, απαιτούμε μια άμεση επανεξέταση της γερμανικής πολιτικής και των γερμανικών μέσων ενημέρωσης προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την ανεξέλεγκτη ρωσοφοβία στη Γερμανία και την Ευρώπη.

Ζητάμε από τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο και το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο να αντιμετωπίσουν τις παραβιάσεις του ανθρώπινου δικαιώματος στην ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης, να προσπαθούν να τις σταματήσουν και να προστατεύσουν τους νομοταγείς πολίτες από επιθέσεις με κίνητρο μίσους.

Απαιτούμε από τις αρχές και τις άλλες κρατικές δομές να απέχουν από την υποκίνηση εθνοτικού μίσους εναντίον των Ρώσων, καθετί που είναι ρωσικό και συνδέεται με τη Ρωσία.

Αντίθετα, είναι απαραίτητο να ληφθούν όλα τα δυνατά μέτρα κατά της υποκίνησης ρατσιστικών εγκληματικών περιστατικών».

(φωτο:telegram)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί