Πολίτες Β’ Κατηγορίας οι ανεμβολίαστοι! Εξετάζεται ακόμα και ο εγκλεισμός τους την νύχτα – Στις 15.00 οι ανακοινώσεις

Η κυβέρνηση φαίνεται πως είναι πλέον αποφασισμένη να περιθωριοποιήσει τους ανεμβολίαστους.

Ως εκ τούτου, αναμένονται σήμερα ανακοινώσεις που ουσιαστικά ευνοούν τους εμβολιασμένους και υπάκουους πολίτες, παρά το γεγονός πως και εκείνοι κολλούν, νοσούν (ακόμα και σοβαρά) και μεταδίδουν τον ιό.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 15.00 και θα περιλαμβάνουν τα νέα προνόμια για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Σημαίνει μετακινήσεις άνευ… περιορισμών και… απόλαυση της ψυχαγωγίας εν αντιθέσει με τους μη εμβολιασμένους που θα είναι υποχρεωμένοι να υποστούν όλους τους περιορισμούς του mini lockdown προς γνώση και συμμόρφωση.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν δια στόματος Πλεύρη αναμένεται να δούμε την επιστροφή του χορού και της μουσικής στα κλαμπ και τα μπουζούκια σε κλειστούς χώρους αποκλειστικά για εμβολιασμένους με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού που θα σκανάρετε και θα ελέγχεται.

Επιπλέον, σταματά και η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τη 1 έως τις 6 το πρωί, ενώ τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν θα απαιτείται να υποβάλλονται σε rapid test, όπου αυτό είναι σήμερα αναγκαίο (π.χ. για την είσοδο τους σε νοσοκομεία κ.α.).

Στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση σε εσωτερικούς χώρους, που βρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι, να μην υπάρχει η υποχρέωση να φορούν μάσκα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί