Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ: «Έχουμε και άλλα βίντεο με UFO αλλά δεν τα αποκαλύπτουμε για λόγους εθνικής ασφάλειας»

Το σενάριο με τους εξωγήινους επισκέπτες ξανά στο προσκήνιο.

Ονομάστηκαν «Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα» (ΑΤΙΑ) αλλά η αγγλική συντομογραφία του όρου «UFO» είναι αυτή που έχει επικρατήσει για τα μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα που γίνονται ορατά κατά καιρούς στον ουρανό.

Ο όρος UFO έχει συνδεθεί με τους ιπτάμενους δίσκους και τους εξωγήινους αλλά σε πολλές περιπτώσεις οι εξηγήσεις που δίνονταν για την εμφάνιση τέτοιων αντικειμένων ήταν ότι πρόκειται για πειραματικά ή απόρρητα πολεμικά αεροσκάφη.

Όμως για δεκαετίες οι κάθε είδους φήμες και θεωρίες συνομωσίας για την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων και εξωγήινων με επίκεντρο τις ΗΠΑ οι κυβερνήσεις της οποίας κρατούν μυστική την ύπαρξη τους δίνουν και παίρνουν. Κάποια στιγμή έγινε γνωστό ότι ο αμερικανικός στρατός είτε μέσω καταγραφών σε ραντάρ είτε από οπτική επαφή που είχαν πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας είχε στοιχεία για την ύπαρξη UFO τα οποία κρατούσε απόρρητα.

Όμως εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει μια διαδικασία από τις αμερικανικές Αρχές ώστε να αποκαλυφθούν κάποια από αυτά τα απόρρητα στοιχεία. Η διαδικασία αυτή κορυφώθηκε με την κατάθεση πριν από λίγους μήνες σε επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων αξιωματούχων του Πενταγώνου σχετικά με τα UFO. Στο πλαίσιο της κατάθεσης των αξιωματούχων του Πενταγώνου αποχαρακτηρίστηκαν για πρώτη φορά εικόνες από μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία αναπτύσσουν πολύ υψηλές ταχύτητες και κάνουν ελιγμούς που δείχνουν να ξεπερνούν τις δυνατότητες των σύγχρονων αεροσκαφών.

Όμως συνεχίστηκε το επόμενο χρονικό διάστημα η πίεση προς το αμερικανικό Πεντάγωνο ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα και άλλα βίντεο και στοιχεία σχετικά με την ύπαρξη των UFO. Ο Γκρέγκορι Κέισον, εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στο οποίο υπάγονται πολλές αεροπορικές μονάδες ανακοίνωσε ότι το πολεμικό ναυτικό έχει στην κατοχή του πολλά ακόμη βίντεο με UFO τα οποία δεν πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα και θα κρατηθούν απόρρητα για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Όπως αναφέρει ο Κέισον η δημοσιοποίηση αυτών των βίντεο θα αποκαλύψει μυστικές επιχειρήσεις του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού όπως επίσης και μυστικές τεχνολογίες που έχει στη διάθεση του το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό. Όλα αυτά πρέπει να διατηρήσουν τον μυστικό και απόρρητο χαρακτήρα τους και για αυτό δεν θα δούμε όπως φαίνεται άλλο οπτικό υλικό ή πληροφορίες για την δράση των UFO.

Naftemporiki/ scr

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί