Μετά από περίπου επτά χρόνια μακριά από την δημόσια σκηνή, ο «άντρας με τα μαύρα, όπως τον αποκαλούν λόγω των μαύρων ενδυμάτων που φορά συνεχώς, ο ιδρυτής της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, Pawel Durow, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο και πολιτικό αναλυτή Tucker Carlson.
Ο Pavel Valeryevich Durov είναι ένας ρωσικής καταγωγής επιχειρηματίας στα Εμιράτα, ο οποίος είναι γνωστός για την ίδρυση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης VK και της εφαρμογής Telegram Messenger.
Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να προσλάβει κρυφά τον μηχανικό του για να ενσωματώσει “backdoors” στον κώδικα λογισμικού που θα έδινε στους αξιωματούχους πρόσβαση στο λογισμικό Telegram και θα τους επέτρεπε να το κατασκοπεύουν.
«Θέλουμε να είμαστε μεν μια ουδέτερη πλατφόρμα που είναι αμερόληπτη! Αλλά έχετε πιθανότατα δίκιο ότι πρέπει να διαδραματίσουμε κάποιον ρόλο», είπε με νόημα στον Τάκερ!
Τι ακριβώς θα γίνει στο μέλλον;
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Πούτιν για τη Σελήνη μετά το 2030
- Είπαν τα κάλαντα στον Ν. Ανδρουλάκη
- Λονδίνο: Στο Μουσείο Ντίκενς αναβιώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων της Βικτωριανής Εποχής
- Κι όμως, τα μπάνια… συνεχίζονται στην «εμπλόλεμη» Οδησσό, vid
- Γιατί δεν συμβαίνει στην Ελλάδα αυτό που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης;
- Γάλλοι αγρότες πυρπολούν σημαίες της Ε.Ε., vid
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 13χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από έξι νεαρούς
- Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 14χρονου δικυκλιστή – Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς σε δρόμους της Τούμπας
- Μπλόκα: Σε ποια σημεία δύο αυτοκινητόδρομων της Δυτικής Ελλάδας εκτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων
- Παπαθανάσης: Νέα αύξηση €250 εκατ. του προϋπολογισμού για νέες τουριστικές ΜμΕ
Κύρια Θέματα









