Ποια Θεσσαλονίκη και ποιο Αιγαίο – Για την Τουρκία προέχει η Κάρτα του Πολίτη

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν,

ισχυρίζεται πως νοσταλγεί τις κτήσεις της οθωμανικής αυτοκρατορίας, ενώ στο εσωτερικό της χώρας, την ώρα που τα βλέμματα των Τούρκων είναι στραμμένα προς τα έξω, εγκαθιδρύει δεσποτικό κράτος.

Η Τουρκία των πολλών προβλημάτων ζητά ελληνικά εδάφη αλλά η τουρκική ηγεσία γνωρίζει πως η Ελλάδα είναι δύσκολος αντίπαλος και όχι αντάρτικος στρατός Κούρδων.

Έτσι, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις ο Ερντογάν υιοθετεί τις «επιταγές» της Νέας Τάξης και εισάγει την χώρα του στην εποχή του Μεγάλου Αδελφού όπως πράττουν οι χώρες της Δύσης.

Σε ομιλία του το περασμένο Σάββατο από τη Ριζούντα, στις ακτές του Πόντου, από τον οποίο κατάγεται, ο Ερντογάν, ο οποίος στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ είχε σημαντική συνάντηση με τον Ρότσιλντ και τον Κίσσινγκερ, υψηλόβαθμούς πεφωτισμένους της Νέας Τάξης, παρουσίασε σε δημόσια συγκέντρωση την νέα ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη που θα επιβάλλει για τον καλύτερο έλεγχο και φακέλωμα όλων των πολιτών.

Συγκεκριμένα, σε μια εντυπωσιακή δημόσια συγκέντρωση ο «Σουλτάνος» παρουσίασε ένα μεγάλο δείγμα της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας που θα επιβάλλει στην Τουρκία και η οποία θα περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα του κατόχου της σε ηλεκτρονική μορφή, με ενσωματωμένο μικροτσίπ.

Η Κάρτα του Πολίτη είχε εφαρμοστεί για πρώτη φορά πιλοτικά στην περιοχή του Kırıkkale και σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ στις 2 Σεπτεμβρίου, η τουρκική κυβέρνηση θα προχωρήσει πάραυτα στην αντικατάσταση των κλασσικών ταυτοτήτων με την νέα ηλεκτρονική κάρτα σε πανεθνική έκταση.

Νέο-οθωμανισμός με άρωμα παγκόσμιας χούντας…

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...