Πλανήτης της σιωπής: Τελευταίο ξέσπασμα κατά των «χοαξάδων» πριν την απόλυτη φίμωση!!

«Οι λογοκριτές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν ισχυρισμούς περί "παραπληροφόρησης" για να φιμώσουν την ελευθερία του λόγου»,

προειδοποιούν σε μία απέλπιδα προσπάθεια να καθυστερήσουν την απόλυτη χούντα στο διαδίκτυο 136 ακαδημαϊκοί, ιστορικοί και δημοσιογράφοι τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ.


«Τα κοινωνικά δίκτυα, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, τα πανεπιστήμια και οι ΜΚΟ προσπαθούν να χαρακτηρίσουν τις νόμιμες απόψεις ως ψευδείς ειδήσεις», υποστηρίζουν.


Προσωπικότητες από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος, συμπεριλαμβανομένου του Άγγλου κωμικού Τζον Κλιζ, του συγγραφέα Τζόρνταν Πίτερσον και του ιδρυτή των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, εξέφρασαν ανησυχίες για τη «λογοκρισία απλών ανθρώπων, δημοσιογράφων και αντιφρονούντων» σε δήλωση που παραδόθηκε στον Βρετανό ηγέτη.


Η παρέμβασή τους έρχεται αφότου η Telegraph αποκάλυψε ότι μια μυστική κυβερνητική μονάδα επισήμανε την κριτική για το lockdown ως «παραπληροφόρηση σχετικά με τον Covid».

Η Μονάδα Καταπολέμησης της Παραπληροφόρησης, η οποία λειτουργούσε έξω από το Whitehall, συνεργάστηκε με τις υπηρεσίες πληροφοριών για να παρακολουθεί τις διαδικτυακές αναρτήσεις δημοσιογράφων και μελών του κοινού.


Τουλάχιστον τρία άτομα των οποίων οι νόμιμες απόψεις για τον Covid…έγιναν στόχος από κυβερνητικούς παρατηρητές συνυπέγραψαν τη διαμαρτυρία που εστάλη στον Sunak.

Μέσα στη λίστα των υπογραφούντων βρίσκονται και αρκετοί δημοσιογράφοι, «θύματα» των…αυτόκληρων «αστυνομικών» του διαδικτύου.


Η «Διακήρυξη του Γουέστμινστερ», όπως την ονόμασαν, σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Όλοι μας ανησυχούμε βαθύτατα για τις προσπάθειες χαρακτηρισμού των λόγων μας ως «παραπληροφόρηση».

Επιπλέον, ξανά και ξανά, οι αντιδημοφιλείς απόψεις και ιδέες έχουν γίνει τελικά συμβατική σοφία. Η ελευθερία του λόγου είναι η καλύτερη άμυνά μας ενάντια στην παραπληροφόρηση.

Με την επισήμανση ορισμένων πολιτικών ή επιστημονικών θέσεων ως «παραπληροφόρηση» οι κοινωνίες μας κινδυνεύουν να κολλήσουν σε λανθασμένα παραδείγματα που θα κλέψουν από την ανθρωπότητα τη γνώση που αποκτήθηκε με κόπο και θα εξαλείψουν τη δυνατότητα απόκτησης νέας γνώσης.

Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε έναν κόσμο όπου ζουν με το φόβο να πουν τη γνώμη τους.

Οι λογοκριτές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη αποσιωπήσει τις νόμιμες απόψεις για θέματα εθνικής και γεωπολιτικής σημασίας».


Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί