• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πικρές αλήθειες από Αμερικανό Γερουσιαστή: «Ο Μπάιντεν είναι αριστερά του Λένιν. Ανησυχώ πολύ» – ΒΙΝΤΕΟ

Πικρές αλήθειες από Αμερικανό Γερουσιαστή: «Ο Μπάιντεν είναι αριστερά του Λένιν. Ανησυχώ πολύ» – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ΗΠΑ ζουν ημέρες Ομπάμα.

Η αλλαγή της εξουσίας στις ΗΠΑ μπορεί να εξυμνείται από το σύνολο του πολιτικού συστήματος και των media σε ολόκληρη τη Δύση, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν τι έρχεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής, Τζον Κένεντι, ο οποίος μιλώντας στο Fox News, όχι μόνο συνέκρινε τον Τζο Μπάιντεν με τον….Βλαντίμιρ Λένιν αλλά δήλωσε πως είναι πιο αριστερός από αυτόν!

«Ήξερα πως ο πρόεδρος Μπάιντεν ήταν στα αριστερά του κέντρου. Ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα ήταν στα αριστερά του Λένιν».

Οι παραπάνω δηλώσεις, που αποτελούν ηχηρό «χαστούκι» για όσους ακόμη πιστεύουν πως δεν υπάρχει κομμουνισμός στις ΗΠΑ, έγινε με αφορμή την εμφυλιοπόλεμη κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στις ΗΠΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Carlson Tucker, ο Κένεντι κατηγόρησε τον Μπάιντεν πως προκαλεί το λαϊκό αίσθημα κατά όλων όσων φορούν μία αστυνομική στολή:

«Ανησυχώ για τον πολιτικό δρόμο που έχει πάρει ο Μπάιντεν. Το αίσθημα αυτό κατά της αστυνομίας υποκινείται από τον ίδιο. Στην ηλικία του θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα».

Στράφηκε επίσης εναντίον μίας σκληροπυρηνικής ομάδας Δημοκρατικών που όπως είπε «μισούν τους αστυνομικούς απλά επειδή είναι αστυνομικοί, πιστεύοντας ότι όταν οι αστυνομικοί πυροβολούν κατά ενός εγκληματία, εκείνοι είναι πάντα που φταίνε».

«Όταν όμως ένας εγκληματίας πυροβολεί αστυνομικούς, τότε πάντοτε, κάθε φορά ξεχωριστά, το φταίξιμο ρίχνεται στα όπλα (οπλοκατοχή»: