ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ για Ευρώπη και Αμερική: Έχετε ΤΡΕΙΣ επιλογές – Να διαλέξετε την ΤΡΙΤΗ, vid

Μισές αλήθειες που κρύβουν την πραγματικότητα...

Ο Peter Thiel είναι διεθνιστής Γερμανοαμερικανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας! Συνιδρυτής των PayPal, Palantir Technologies και Founders Fund, ήταν ο πρώτος εξωτερικός επενδυτής στο Facebook.

Όπως δήλωσε στο παρακάτω βίντεο: «Υπάρχουν 3 μελλοντικοί δρόμοι για την Δύση: Ισλαμικός νόμος της σαρία, ολοκληρωτική τεχνητή νοημοσύνη (σ.σ. ΕΛΕΓΧΟΣ και ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ) ή υπερ-περιβαλλοντισμός (σ.σ. πράσινη χούντα)» και, όπως προτρέπει με έμμεσο τρόπο, πρέπει να διαλέξουμε την τρίτη επιλογή, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο κερδίζει έδαφος αυτή την στιγμή.

ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΚΟΤΟΣ, καθώς ο υπερπεριβαλλοντισμός κρύβει τα πάντα μέσα του και δεν συνιστά ξεχωριστό σενάριο! Απλά θα χρησιμοποιεί ως δικαιολογία το περιβάλλον!!!

Έχει τονίσει μεταξύ άλλων:

«Νομίζω πως το μέλλον είναι κάτι που πρέπει πάντα να εξετάζεται με συγκεκριμένους όρους και πρέπει να είναι διαφορετικό από το παρόν.

Κοιτάζοντας την Δυτική Ευρώπη, θα έλεγα ότι υπάρχουν βασικά τρεις προσφορές-επιλογές σε σχέση με το μέλλον

  • Η νούμερο ένα είναι ο Ισλαμικός νόμος της Σαρία, και αν είστε γυναίκα πρέπει να φοράτε μπούρκα.
  • Η νούμερο δύο είναι ο απολυταρχισμός, AI, σύνδεση με Κίνα, όπου οι υπολογιστές σας παρακολουθούν σε ότι κάνετε όλη την ώρα και αυτό είναι κάπως ανατριχιαστικό.
  • Η τρίτη ο υπερ-περιβαλλοντισμός όπου οδηγείς ένα ηλεκτρονικό σκούτερ και ανακυκλώνεις.

Και παρόλο που δεν είμαι, ξέρετε δεν είμαι ριζοσπάστης περιβαλλοντολόγος, νομίζω, εάν αυτές είναι οι τρεις επιλογές, μπορείτε να καταλάβετε γιατί το πράσινο κίνημα κερδίζει».

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί