«Περισσότερη φτώχεια και λιγότεροι άνθρωποι»! Οι Ρώσοι χτυπούν τον «συναγερμό»

Και δικαιώνουν τον Λιακόπουλο στο 101%

Οι Ρώσοι, οι οποίοι γιορτάζουν την νίκη Πούτιν, ο οποίος έχει οδηγήσει την Ρωσία σε υέρ-ανάπτυξη, δείχνουν τι προσπαθεί να επιβληθεί σε όλον τον πλανήτη και ειδικά σε Αμερική και Ευρώπη! Όπως λένε, «Ένα διεθνές φόρουμ αποταμιευτών πράσινου κόσμου βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παρίσι. Ποιοι είναι ακριβώς οι στόχοι αυτών των πράξεων; Κατάργηση της βιομηχανίας και ριζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού».

Γράφει το Ria Novosti, μεταξύ άλλων:

Δεν είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι κρύβονται – αντιθέτως, σαλπίζουν τους στόχους τους σε παγκόσμια κλίμακα, γι’ αυτό και δεν γίνονται αντιληπτοί από όλους, γιατί οι μυστικές θεωρίες συνωμοσίας είναι πολύ πιο ελκυστικές. Και χρειάζεται καλή ψυχική προσπάθεια για να δεις καθαρά την απειλή.

Αυτή η προσπάθεια έγινε από τον Αμερικανό δημοσιογράφο John Stossel, ο οποίος επέστησε την προσοχή στο πού έχει αναπτυχθεί η ιδεολογία του παγκόσμιου πράσινου κινήματος. Χωρίς να το κρύβουν, δηλώνουν πλέον ξεκάθαρα: Στόχος είναι να σταματήσει ή και να αντιστραφεί η οικονομική ανάπτυξη όλου του πλανήτη. Εν ολίγοις, η γη χρειάζεται αποανάπτυξη, μία πορεία προς τα πίσω. Η ανάπτυξη της ανθρωπότητας πρέπει να επιβραδυνθεί. ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!

Αυτό είναι μέρος της ιδεολογικής διαμάχης εν όψει ενός σημαντικού γεγονότος στο Παρίσι – της συγκέντρωσης των Πρασίνων από όλο τον κόσμο, δηλαδή των σωτήρουν του πλανήτη. Αυτή η εκδήλωση (ένα φόρουμ που ονομάζεται “сhangeNOW”) ξεκινά μετά από τις 25 Μαρτίου, αλλά το κύμα προπαγάνδας είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Και ο προαναφερόμενος Αμερικανός δημοσιογράφος παρέχει ορισμένα στοιχεία σχετικά με αυτό.

Ένα παράδειγμα: Η ιδέα της από-ανάπτυξης είχε ήδη εφαρμοστεί κατά την διάρκεια του μαζικού κοινωνικού πειράματος που ονομάζεται «έλεγχος πανδημίας». Από τότε έχει υπολογιστεί (από τον Σουηδό οικονομολόγο Johan Norberg) ότι η ανάπτυξη που ουσιαστικά σταμάτησε εκείνη την εποχή οδήγησε έως και 60 εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη στην απόλυτη φτώχεια, αλλά δεν έκανε τίποτα για να «διορθώσει το κλίμα». Εάν ακολουθείτε τις συνταγές των Πρασίνων για τη διάσωση του κλίματος, απαιτείται τουλάχιστον μία πανδημία ετησίως.

(…)

Αλλά οι Πράσινοι δεν ενδιαφέρονται για αυτές τις στατιστικές γιατί έχουν τη δική τους -και καλοπληρωμένη- επιστήμη.

(…)

Το πολύ χειρότερο είναι ότι η «πράσινη αλλαγή» της παγκόσμιας οικονομίας, δηλαδή η ίδια από-ανάπτυξη, υποστηρίζεται από πολλά κράτη που είναι φίλοι της Ρωσίας (σ.σ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΠΙΕΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ;;; ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ;;;)

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί