Περιορίζουν την κινητικότητα στην Ευρώπη, σχολιάζουν ΜΜΕ!!! Ξεκινά ο «εφιάλτης»;;; vid

Οι Αμερικανοί μάλιστα λένε πως από την Γαλλία που ξεκίνησε απαγόρευση συγκεκριμένων πτήσεων, αυτό θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ...

Η Γαλλία απαγόρευσε πρόσφατα όλες τις εσωτερικές πτήσεις μικρών αποστάσεων που μπορούν να καλυφθούν με τρένο σε λιγότερο από δυόμισι ώρες, μια κίνηση που στοχεύει, υποτίθεται, στην μείωση των εκπομπών CO2 από αεροσκάφη, αλλά κρίνεται ως απαρχή μέτρων για τον περιορισμό της κινητικότητας στην Ευρώπη!!!

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης:

«Βλέπουμε να συμβαίνει στην Ευρώπη και έρχεται στις Ηνωμένες  Πολιτείες σύντομα. Αυτό ήταν μέρος μιας  μακροχρόνιας προγραμματισμένης προσπάθειας, για την εκπλήρωση  του οράματος του “Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ”.

Ξέρετε,  «δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Λοιπόν, αυτό σημαίνει, “δεν θα πάτε πουθενά και θα είστε ευτυχισμένοι”.

Βλέπουμε ήδη το “Bloomberg News” να αναφέρει ότι, η ιδέα των φθηνών αεροπορικών ταξιδιών στην Ευρώπη ανήκει στο παρελθόν καθώς “οι κανόνες συμμόρφωσης με το κλίμα”, γίνονται ολοένα και πιο αυστηροί.

Αυτό που κάνουν είναι ότι, η κυβέρνηση τους απαγορεύει αυτές τις πτήσεις μικρών αποστάσεων,

Ο στόχος τους είναι να μας βάλουν περιορισμούς. Βλέπουμε ήδη την πόλη της Οξφόρδης να μπαίνει στο (πρόγραμμα) των 15λεπτων πόλεων. Έρχονται ξανά οι εποχές της Ανατολικής Γερμανίας, με τους ταξιδιωτικούς  περιορισμούς».

Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί