Περίεργη δήλωση Μαγιορκίνη: Ο κορωνοϊός χρησιμοποιεί την δομή της Ελληνικής οικογένειας (vid)

Τα λόγια του θυμίζουν την σοκαριστική πρόταση που έγινε στον ΠΟΥ...

 «Το πιο σημαντικό στοιχείο που προκύπτει είναι ότι ο ιός χρησιμοποιεί σαν όχημα τη δομή της ελληνικής οικογένειας. Ο ιός φαίνεται ότι πέρασε από τις αρχές του Νοεμβρίου από τους 20αρηδες και τους 30αρηδες στις μεγαλύτερες γενιές και αυτή η εξάπλωση συντηρείται εντός των νοικοκυριών».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επίκουρος καθηγητής ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας.

Και τι πρέπει να γίνει ακριβώς να αντιμετωπιστεί αυτό; Μήπως θα φτάσουν σε σημείο να μας πουν να διαλυθούν οι οικογένειες;;;

Στο μυαλό μας ήρθε ο Δρ Μάικλ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του Π.Ο.Υ. , ο οποίος και αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τι πρόκειται να ακολουθήσει σε λίγο καιρό από σήμερα.

Σε μία δήλωση που ανέδειξαν αμερικανικά δίκτυα με πρώτο το Fox, ο αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μας λέει ξεκάθαρα ότι οι κατά τόπους αρχές θα είναι σε θέση να εισβάλλουν στις οικίες των ανθρώπων για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιος που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό και θα τον απομονώνουν…

Έχουν όλα αυτά σχέση με αυτά που διαβάζει σε όλη την Ελλάδα ο κ Μαγιορκίνης;;;

Ας θυμηθούμε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί