«Πειραματόζωα»! Διακοπές «φυλακή», αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Ρόδο, vid

Αυτή την ζωή προσφέρουν με αντάλλαγμα ένα εμβόλιο ή κάτι άλλο αργότερα…

Έφθασαν χθες, όπως θα έχετε διαβάσει στην Ρόδο οι Ολλανδοί τουρίστες, ηλικίας 18-70 ετών, που θα συμμετέχουν στο «πείραμα της Ρόδου».

Οι διακοπές θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου και οι επισκέπτες αυτοί θα πληρώσουν 399 ευρώ για οχταήμερες διακοπές all-inclusive σε ξενοδοχείο της πόλης της Ρόδου, από το οποίο, όμως, δεν θα επιτρέπεται να βγουν ούτε στην παραλία και μπάνιο θα κάνουν μόνο στις πισίνες.

Με άλλα λόγια ήρθαν στην Ελλάδα για να παραμείνουν κλεισμένοι σε άλλο χώρο.

Θα έχουν δύο συνοδούς και όλοι τους θα έχουν ήδη κάνει μοριακό τεστ με αρνητικό φυσικά αποτέλεσμα τρεις ημέρες πριν και λίγο πριν φύγουν.

Επιπροσθέτως, θα υποβάλλονται κάθε μέρα σε rapid test και θα πρέπει να κρατούν υποχρεωτικά 1.5 μέτρο απόσταση μεταξύ τους.

Οι τουρίστες θα μπορούν να κινούνται μόνο μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου που θα τους φιλοξενήσει για μία εβδομάδα, ενώ πιθανόν να υπάρχουν και κάποια μικρά event για την ψυχαγωγία τους. Άλλοι πελάτες δεν θα υπάρχουν!

Εντός του ξενοδοχείου θα ακολουθούν τις οδηγίες και τα μέτρα που προβλέπουν τα νέα πρωτόκολλα περιορισμού της ελευθερίας.

«Αυτό μας δίνουν, αυτό παίρνουμε», αναφέρουν οι τουρίστες.

Όταν θα επιστρέψουν στην Ολλανδία θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για δέκα ημέρες. Αν κάποιος μολυνθεί από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα μπει σε ξενοδοχείο καραντίνας και τα έξοδα θα καλυφθούν από την εταιρεία που υλοποιεί το πείραμα.

Τουλάχιστον 25.000 άνθρωποι είχαν κάνει αίτηση για το πείραμα που έχει ως στόχο να διαπιστωθεί αν είναι εφικτός ο τουρισμός κατά την διάρκεια του κορωνοϊού.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί