Πειράματα σε μωρά! Εξοντωτικές αποκαλύψεις των Ρώσων για εκείνους που εμβολιάζουν την Ευρώπη

ΣΟΚ και μόνο ΣΟΚ!!!

Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε το RIA Novosti και το Sputnik, πειράματα με ρευματολογικά φάρμακα πραγματοποιήθηκαν σε ασθενείς στο ψυχιατρικό τμήμα ενός νοσοκομείου στη Μαριούπολη για αρκετά χρόνια από πασίγνωστες δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες με την υποστήριξη Ουκρανών αξιωματούχων. Μάλιστα αυτές οι εταιρείες προσφέρουν, μεταξύ των άλλων, στους Ευρωπαίους πολίτες τα mRNA εμβόλια για τον COVID!

Τα έγγραφα ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης στο υπόγειο του Νοσοκομείου Νο. 7 στην Μαριούπολη. Ένας ανταποκριτής του RIA Novosti μπόρεσε να επισκεφθεί το εργοτάξιο και να εξοικειωθεί με τα έγγραφα, τα οποία κατονομάζουν όλες τις εταιρείες!

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΩΡΑ!!!!!!!

Συγκεκριμένα, μεγάλες δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες δοκίμασαν ρευματολογικά φάρμακα σε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων βρεφών, σε ψυχιατρικό τμήμα νοσοκομείου στην πόλη Μαριούπολη μαζί με Ουκρανούς αξιωματούχους για αρκετά χρόνια, σύμφωνα με έγγραφα (ΕΔΩ συγκλονιστικές εικόνες από το Russia Today).

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν όταν η Μαριούπολη ήταν υπό την δικαιοδοσία του Κιέβου – μέχρι τον Μάιο του 2022, όταν η Ρωσία απελευθέρωσε την ελληνότροπη πόλη!

Η δημοσιοποίηση εγγράφων από την Ρωσία «επιβεβαιώνει όχι μόνο την ύπαρξη ενός μυστικού προγράμματος βιοόπλων που στοχεύει το σλαβικό DNA, αλλά εξηγεί γιατί η Δύση γενικά έχει γίνει τόσο παθολογική εμμονή στην προσπάθεια να βάλει την Ουκρανία σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, είπε στο Sputnik ο Scott Bennett , πρώην αξιωματικός ψυχολογικού πολέμου του αμερικανικού στρατού και αναλυτής αντιτρομοκρατίας του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

«Το μεγάλο δίκτυο εταιρειών φαρμακευτικής και ιατρικής έρευνας και ανάπτυξης που εμπλέκεται δείχνει έναν αστερισμό σημείων σύνδεσης που οδηγούν πίσω στην καρδιά της πόλης του Λονδίνου, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και τους πληρεξούσιους μυστικών πληροφοριών, τους μισθοφόρους και τους σκλάβους τους που είναι πρόθυμοι να ξεπουλήσουν την ίδια τους την χώρα, η Ουκρανία, για ’30 κομμάτια ασημιού’, με το πρόσωπο της Αμερικής στο νόμισμα», επεσήμανε ο Μπένετ.

Είπε ότι η τυχαία ανακάλυψη των εγγράφων σε ένα υπόγειο ενός κτιρίου που καταλήφθηκε εκ νέου από τις ρωσικές δυνάμεις στη Μαριούπολη είναι «μόνο η αρχή μιας διαδρομής αποδεικτικών στοιχείων που πιθανότατα θα οδηγήσουν στην σκοτεινή και γεμάτη μιζέρια περιοχή μεταξύ 2008 και 2019 όταν οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι χρησιμοποιήθηκαν ως ανθρώπινα πειράματα».

Ο πρώην αναλυτής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε ότι ο σκοπός των δοκιμών «ήταν να κατασκευαστούν ακριβώς οι τύποι μισθοφόρων ή στρατιωτών που θα βασάνιζαν γυναίκες και τα παιδιά σαδιστικά, θα έκοβαν όργανα από τους φίλους τους και θα διεξήγαγαν έναν πόλεμο τρόμου χωρίς κανένα δισταγμό ηθικής!

Όταν ρωτήθηκε γιατί επιλέχθηκε η Μαριούπολη για τις εξετάσεις, ο Μπένετ είπε ότι ήταν «το τέλειο μέρος για να πραγματοποιηθεί αυτός ο ιατρικός πειραματισμός, επειδή οι άνθρωποι στην περιοχή της πόλης μπορούσαν εύκολα να παγιδευτούν, να συλληφθούν, να φυλακιστούν και να γίνουν πειραματόζωα με κραυγές τρόμου και πόνου σε βαθιά υπόγεια υπόγεια».

Αναφερόμενος στις πιθανές επιπτώσεις όσων συμμετείχαν σε αυτό, ο πρώην αξιωματικός ψυχολογικού πολέμου του αμερικανικού στρατού είπε ότι ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ «θα πρέπει να συγκαλέσει έκτακτη συνάντηση και να προσθέσει στο σώμα των ήδη υποβληθέντων αποδεικτικών στοιχείων αυτή την πρόσφατη ανακάλυψη των ιατρικών πειραμάτων που πραγματοποιούνταν από την Δύση για την ανάπτυξη βιοόπλων και στρατιωτών για πόλεμο και άλλο φαρμακευτικό σκοπό».

«Τα έγγραφα, οι υπογραφές και οι άνθρωποι που τις έκαναν είναι  η ζωντανή απόδειξη νέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που πρέπει να παρουσιαστούν στον κόσμο για κρίση». “σύμφωνα με τον Μπένετ.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί