Παρουσιαστής του CNN λέει ότι οι ανεμβολίαστοι «ηλίθιοι» όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν πρέπει να είναι μέρος της «ευγενικής κοινωνίας»

Έχουν ξεφύγει...

Ο παρουσιαστής του CNN, Ντον Λέμον, δήλωσε την Τρίτη ότι όσοι επιλέγουν να μην κάνουν εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι «ανόητοι» που πρέπει να εξοστρακιστούν από την «ευγενική κοινωνία» για το «γενικό μεγάλο καλό».

Αναφερόμενος σε φαρμακερή ατάκα κατά των ανεμβολίαστων από έναν Μεξικανό παρουσιαστή ειδήσεων (ΕΔΩ), ο Lemon δήλωσε «Έχει δίκιο», σημειώνοντας περαιτέρω «Έχω δεχτεί κριτική επειδή είπα ότι πρέπει να σταματήσουμε να ακούμε τον κόσμο και δεν πρέπει να είναι μέρος της ευγενικής κοινωνίας να το πω έτσι.”

«Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε πράγματα για το μεγαλύτερο καλό της κοινωνίας και όχι για ηλίθιους που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την δική τους έρευνα ή ότι είναι υπεράνω του νόμου και μπορούν να παραβιάσουν τους κανόνες», δήλωσε περαιτέρω ο Lemon, δείχνοντας τον πρωταθλητή του τένις, Νοβακ τζοκοβιτς.

Ο Λέμον δήλωσε ότι η Αυστραλία είπε στον Τζόκοβιτς «Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Θα εξετάσουμε το μεγαλύτερο καλό όλων στην κοινωνία μας και δεν είστε μέρος αυτής. Δεν μας νοιάζει που είσαι ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί