Παραδοχή «ΦΩΤΙΑ» του Νετανιάχου για τα εμβόλια – Και τώρα μπορείτε να πα… να σβήσετε το ΒΙΝΤΕΟ

Είπε όμως κι άλλα... Θυμάστε τι είχε γράψει ο Λιακόπουλος;;;

Μια δήλωση που ανάβει φωτιές!!!

Σε ένα μικρό βίντεο ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, Βέντζαμιν Νετανιάχου, παραδέχεται πως «Το Ισραήλ έγινε το εργαστήριο της Pfizer» αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ το διέψευσε. Η Pfizer το διέψευσε. Αλλά εδώ έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από πρωθυπουργό!

Όπως δηλώνει:

«Βγήκαμε απ’ τον Covid πρώτοι. Το περιέγραψα αυτό στο βιβλίο μου, τις συζητήσεις μου με τον Albert Bourla της Pfizer.

Και τον έπεισα να δώσει στο λιλιπούτειο Ισραήλ τα αναγκαία εμβόλια για να βγούμε πρώτοι απ’ τον covid. Κι ο λόγος για τον οποίο μπόρεσα να το κάνω αυτό είναι επειδή εμείς διαθέτουμε μια ιατρική βάση δεδομένων. Το 98% του πληθυσμού μας διαθέτει ψηφιοποιημένα ιατρικά αρχεία σε μια μικρή καρτούλα κι όπου κι αν πας, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο στο Ισραήλ σε βορρά ή νότο, δεν έχει καμία διαφορά (σ.σ. αργότερα σε τσιπάκι). Την ”χτυπάς” και μαθαίνεις τα πάντα σχετικά μ’ αυτόν τον ασθενή για τα τελευταία 20 χρόνια…

Είπα: ”Θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό για να σας πούμε τι κάνουν αυτά τα εμβόλια στον κόσμο.” Όχι σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Όχι με τις ατομικές τους ταυτότητες αλλά στατιστικά. ”Τι κάνει σε άτομα με μηνιγγίτιδα, τι κάνει σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση κτλ.

 Έτσι, το Ισραήλ έγινε, αν θέλετε, το εργαστήριο της Pfizer!!!!!!»

Είπε ακόμα:

«Στο Ισραήλ μπορείτε να δημιουργήσετε μια βιομηχανία βιοτεχνολογίας τέτοια που δεν θα έχει ακουστεί στο παρελθόν και θα ‘ναι ακόμη και πέραν διανοήσεως (σ.σ. Δηλαδή;;; Γενετικά πειράματα;;; Βιολογικά τσιπάκια;;; Υβρίδια;;; Τι εννοεί ο Νετανιάχου;;;) !!!!».

Τι είχε γράψει ο Λιακόπουλος;;; Τι σχέση έχουν τα εμβόλια της PFIZER με την ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, στο παλλαϊκό πείραμα που διεξάγεται στο Ισραήλ; VIDEO ΣΟΚ

Δείτε το βίντεο:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί