ΠΑΡΑΔΟΧΗ Χαράρι: Έρχονται ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τους ανθρώπους – ΒΙΝΤΕΟ

Πού οφείλεται αυτό – Ποιο αφήγημα θα προστεθεί ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ δίπλα στον COVID και την Ουκρανία

ΠΑΡΑΔΟΧΗ Χαράρι: Έρχονται ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τους ανθρώπους – ΒΙΝΤΕΟ

Ο προφήτης του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και «μέντορας» των Πιερακάκη-Μητσοτάκη για τις ψηφιακές ταυτότητες (ΕΔΩ), τώρα περνά στο επόμενο στάδιο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως λόγω της ανοχής των ανθρώπων σε όλα αυτά που τους επιβάλλονται, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα για αυτούς.

Ενδεχομένως ετοιμάζεται να ενισχυθεί το αφήγημα της δήθεν κλιματικής αλλαγής σε όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και της Ελλάδας).

Όπως αναφέρει:

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι τα νέα ξεσπάσματα ευλογιάς των πιθήκων και πυρετού της Λάσσα ίσως να συνδέονται με την κλιματική αλλαγή.

Πολλά από τα σενάρια που υπογράμμισα πριν την πανδημία, δεν τα υπογράμμισα ως μια προφητεία αλλά απλώς ως μια πιθανότητα, ότι ίσως συμβούν.

Αυτός δεν είναι ένας εξαιρετικά θανατηφόρος ιός, δεν είναι η μαύρη πανώλη, και δείτε τι κάνει στον πλανήτη (σ.σ. πιθανή έμμεση παραδοχή Χαράρι πως η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ).

Συνεπώς, τώρα απλώς προσπαθήστε να σκεφτείτε ποιες θα είναι οι συνέπειες ενός πολύ μεγαλύτερου προβλήματος όπως η κλιματική αλλαγή….

Μπορούν να αλλάξουν πράγματα σε μια μαζική κλίμακα.

Μπορείτε να σταματήσετε όλες τις πτήσεις, μπορείτε να βάλετε σε καραντίνα ολόκληρες χώρες. Μπορείτε στην πραγματικότητα να το κάνετε αυτό και η ζωή συνεχίζεται κατά κάποιο τρόπο (σ.σ. ο κόσμος δεν αντιδρά).

Και θα έλεγα, ίσως μας κάνει πιο ανοιχτούς σε ακραίες ιδέες σχετικά με το πως ν’ αντιμετωπίσουμε επίσης την κλιματική αλλαγή (σ.σ. Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ)…».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί