ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Μέχρι και οι Ινδοί έδειξαν την ΑΛΗΘΕΙΑ για την Όμικρον – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Επιστήμονες από όλον τον κόσμο ενώνουν τις φωνές τους! Οι αποκαλύψεις είναι πολλές, αλλά τα ελληνικά κανάλια δεν μεταδίδουν το παραμικρό!!!

Θέμα σε όλον τον κόσμο –ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- έχει γίνει η πρόσφατη τοποθέτηση του Afshine Emrani, καρδιολόγου και Επιστημονικού Διευθύντή στο «Los Angeles Heart Specialists», ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει ενώσει την φωνή του με τους επιστήμονες που προσπαθούν να μιλήσουν επιστημονικά κόντρα στην, κατά πολλούς, προπαγάνδα των τηλέ-ειδικών.

Ο επιστήμονας, για όσους έχουν ξεχάσει, αποκάλεσε την παραλλαγή Όμικρον ως ”τίποτα περισσότερο από έναν ιό εποχικού κρυολογήματος!!!!”.

Σε μια προσπάθεια να μειώσει τον πανικό και την, όπως χαρακτηρίζεται, παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί γύρω απ’ την παραλλαγή Όμικρον, ο καρδιολόγος επιπρόσθετα προειδοποίησε ενάντια στην υπερβολική αντίδραση και την εκτεταμένη παρέμβαση των κυβερνητικών υπηρεσιών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Emrani έχει ισχυριστεί πως η Όμικρον είναι στην πραγματικότητα ένα ”εμβόλιο” το οποίο οι εταιρείες που παράγουν εμβόλια δεν κατάφεραν να φτιάξουν. Ο 26χρονος καρδιολόγος είπε επιπρόσθετα πως εντός 8-12 εβδομάδων ολόκληρος ο πλανήτης θα ‘χει αποκτήσει ανοσία λόγω της εξάπλωσης της πρόσφατης παραλλαγής.

Τα σχόλιά του έρχονται σε μια περίοδο που ο πλανήτης γίνεται μάρτυρας μιας ταχείας εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον ιδιαιτέρως στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Ο καρδιολόγος αναφέρει πλέον ανοιχτά πως οι αντιδράσεις των κυβερνήσεων βλάπτουν περισσότερο απ’ τον ίδιο τον ιό!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ, ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί