Πανδημίες: Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε την συνέχεια

Ποιό θα είναι το παγκόσμιο «πυροσβεστικό τμήμα» που θα παρεμβαίνει πάντα και παντού...

Η πρόληψη μιας άλλης… πανδημίας όπως ο Covid-19 απαιτεί την δημιουργία ενός πλανητικού δικτύου απόκρισης «πυροσβεστών», με επικεφαλής τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, υποστήριξε ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς. Πρόσθεσε ότι αναγνωρισμένοι ειδικοί και εθνικοί αξιωματούχοι δημόσιας υγείας θα πρέπει να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για την καταπολέμηση των εστιών ασθενειών όπως ακριβώς προετοιμαζόμαστε για την καταπολέμηση των πυρκαγιών»,  έγραψε ο Γκέιτς σε   άρθρο γνώμης των New York Times. Αυτό σημαίνει  «ένα καλά χρηματοδοτούμενο σύστημα που είναι έτοιμο να αναλάβει δράση την στιγμή που θα εμφανιστεί κίνδυνος».

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ;;; ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΠΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΓΟΥΧΑΝ;;;

Ο διεθνιστής υποστήριξε την προσπάθεια του ΠΟΥ να δημιουργήσει ένα δίκτυο  «κορυφαίων ηγετών έκτακτης ανάγκης για την υγεία», που ονομάζεται Global Health Emergency Corps. Αυτό το  «σώμα επαγγελματιών από κάθε χώρα και περιοχή»  πρέπει να είναι καλά χρηματοδοτούμενο και να μπορεί να αναπτυχθεί ως απάντηση σε  «διεθνικές απειλές»,  έγραψε ο Γκέιτς. 

Αυτό το σώμα θα είναι λογικά το εργαλείο της ΧΟΥΝΤΑΣ που φέρνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νέα συμφωνία για την Πανδημία του Π.Ο.Υ. (ΕΔΩ).

Ένας τέτοιος οργανισμός  προτάθηκε  στο βιβλίο του «How to Prevent the Next Pandemic» το 2022, αν και ο Gates τον ονόμασε Global Epidemic Response and Mobilization (GERM) και όρισε το μέγεθος και την χρηματοδότησή του σε 3.000 άτομα και επιπλέον 1 δισεκατομμύριο δολάρια στον προϋπολογισμό του ΠΟΥ.

«Για να είναι επιτυχημένο, το Σώμα Έκτακτης Ανάγκης πρέπει να βασιστεί στα υπάρχοντα δίκτυα εμπειρογνωμόνων και να καθοδηγείται από ανθρώπους όπως οι επικεφαλής των εθνικών υπηρεσιών δημόσιας υγείας και οι οδηγοί τους για αντιμετώπιση επιδημιών», υπογράμμισε ο Gates.

Ο συνιδρυτής της Microsoft έχει επενδύσει την περιουσία του στην προώθηση εκστρατειών εμβολιασμού και την ετοιμότητα για λεγόμενες πανδημίες. Ο Γκέιτς έχει ξοδέψει επίσης εκατομμύρια για να αποκτήσει γεωργική γη στις ΗΠΑ και να  πιέσει  για πράσινη ενέργεια και  εναλλακτικές  πηγές τροφίμων. 

freepik

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί