ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ σε δημοτικά σχολεία!!! Αν είναι να γίνει έτσι ο δυτικός κόσμος, ας ΚΑΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Βρίζουν τον Πούτιν και κρύβουν τις ακαθαρσίες τους…

Ένας αγανακτισμένος Αυστραλός βουλευτής εξήγησε πώς ένας από τους ψηφοφόρους του είπε ότι στην 10χρονη κόρη του ανατέθηκε από το σχολείο της να μελετήσει τις στύσεις του πατέρα της.

Ο Μπέρνι Φιν του Νομοθετικού Συμβουλίου της Βικτώριας για την Δυτική Μητροπολιτική Περιφέρεια διάβασε ένα σημείωμα την περασμένη εβδομάδα που έλαβε από έναν πατέρα στην περιφέρειά του που εξηγούσε πώς ένα σχολείο έδωσε στην κόρη του μια σοκαριστικά διεστραμμένη εργασία.

«Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Αλλά αυτό είναι από τα άγραφα», είπε ο Finn.

«Έχω ένα σημείωμα από έναν ψηφοφόρο που λέει! ‘Γεια σου Μπέρνι, αυτό είναι ένα φύλλο εργασίας που έφερε η 10χρονη κόρη μου στο σπίτι από το σχολείο. Μέρος της εργασίας της ήταν να συζητήσει με τον πατέρα της τις στύσεις και την εκσπερμάτισή του. Αυτό το βρίσκω πολύ ανησυχητικό και ενοχλητικό. Έχω παραπονεθεί στο σχολείο και μου είπαν ότι ήταν απλώς μέρος του προγράμματος σπουδών. Μπορείτε να με συμβουλεύσετε σε ποιον άλλον να κάνω παράπονο; Η κόρη μου παίζει ακόμα με κούκλες και γράφει γράμματα στην Νεράιδα των Δοντιών. Πώς γίνεται να πει κάποιος σε ένα κοριτσάκι να κάνει αυτές τις ερωτήσεις’».

 «Πώς στο διάολο πρέπει να προστατεύουμε τα παιδιά μας όταν αυτό το είδος διαστροφής υπάρχει στα σχολεία μας; Αυτά τους κερνούν καθημερινά, σε δημοτικό σχολείο. Ούτε καν σε γυμνάσιο, μιλάμε για δημοτικό σχολείο», υπογράμμισε ο βουλευτής.

«Αυτό είναι απλά απίστευτο. Είναι συγκλονιστικό. Έχω τρεις κόρες. Δεν μπορώ να φανταστώ την αντίδραση κάποιας εξ΄αυτών, αν τους έλεγαν να κάνουν αυτό το πράγμα. Θα είχαν τραύμα για μια ζωή», κατέληξε ο βουλευτής.

Αυτόν τον κόσμο θέλουν να φτιάξουν στην Δύση και βρίζουν τον Πούτιν, επειδή είναι άλλης νοοτροπία και τους στέκεται εμπόδιο.

Ιδού:

Δείτε και αυτό το βίντεο! Αυτή την διαπαιδαγώγηση ετοιμάζουν;;;

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί