«Κατά πόσο η Πολιτεία θα μπορεί ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»;;; video

Προς κατάλυση ακόμα και το πιο πολύτιμο μέρος ιδιωτικότητας...

Ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, προέβη σε δηλώσεις σε σχέση με τα παιδιά της κάθε οικογένειας.

Σημειώνεται πως επανέρχεται το αξιόποινο για τους γονείς που, επειδή δεν θέλουν να ακολουθήσουν τα μέτρα COVID, τα παιδιά τους δεν γίνονται δεκτά στα σχολεία και άρα το Κράτος χρεώνει σε αυτούς πως δεν τα στέλνουν στο σχολείο.

Όσοι δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, θα είναι αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις και συγκεκριμένα μέχρι το Γυμνάσιο που η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική.

Η διάταξη προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μαρακάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Ένα ευρύτερο ζήτημα είναι το κατά πόσο η Πολιτεία θα μπορεί ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»!!!

Αυτή η προοπτική, όπως είναι φυσικό, οδηγεί σε οργουελικές σκέψεις τρόμου. Κανείς δεν θέλει το σπίτι του να το μετατρέψει η Πολιτεία σε big brother.

Δείτε το βίντεο:

Στην συνέχεια, ο κ. Μαρακάκης χαρακτήρισε ως «ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ» τους γονείς που δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, γυρίζοντας, όπως είπε, την πλάτη τους στην Επιστήμη.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί