Παγκόσμιος «ΣΕΙΣΜΟΣ» για την Pfizer! Ουρουγουανός δικαστής: ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ πως τα εμβόλια δεν έχουν ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απαιτεί από την κυβέρνηση και την Pfizer να παραδώσουν έγγραφα, καθώς το δικαστήριο εξετάζει το αίτημα να σταματήσουν τα εμβόλια στα παιδιά για τον COVID

Κυβερνητικά στελέχη της Ουρουγουάης και στελέχη της Pfizer εμφανίστηκαν την Τετάρτη στο δικαστήριο, αφού ένας δικαστής τους έδωσε 48 ώρες για να παρουσιάσουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, ενώ το δικαστήριο εξετάζει αίτημα διαταγής για διακοπή των εμβολιασμών σε παιδιά 5 ετών και άνω.

Ο δικαστής Alejandro Recarey, του Administrative Litigation Tribunal, χρησιμοποίησε τις ανακριτικές του εξουσίες για να απαιτήσει από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ουρουγουάης, την Διοίκηση Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας και το Γραφείο του Προέδρου, να υποβάλουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις συμβάσεις για την αγορά εμβολίων για την COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών πληροφοριών που σχετίζονται με οποιεσδήποτε ρήτρες αστικής αποζημίωσης ή ποινικής ατιμωρησίας των προμηθευτών σε περίπτωση δυσμενών συνεπειών.

ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ PFIZER ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, ο δικαστής Recarey διέταξε την Pfizer και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να:

 • Παρέχουν πλήρη και μη διορθωμένα, επικυρωμένα αντίγραφα «κάθε μίας από τις συμβάσεις αγοράς (καθώς και οποιασδήποτε άλλης σχετικής συμφωνίας διαπραγμάτευσης), των λεγόμενων αντι-COVID εμβολίων που έχουν υπογράψει, κατέχουν ή απλώς βρίσκονται στη διάθεσή τους. ”
 • Εξηγήσουν εάν «αυτά τα μέσα» περιέχουν ρήτρες «αστικής αποζημίωσης και/ή ποινικής ατιμωρησίας των προμηθευτών σχετικά με την εμφάνιση πιθανών δυσμενών επιπτώσεων».
 • Παρέχουν εκτενείς λεπτομέρειες σχετικά με την βιοχημική σύνθεση των «λεγόμενων εμβολίων κατά του SARS-CoV-2, που παρέχονται στον εθνικό πληθυσμό, ειδικά εκείνου που απευθύνεται σε παιδιά».
 • Εξηγήσουν εάν «οι διαφορετικές δόσεις κατανέμονται σε παρτίδες ή διαφορικά είδη» και αν ναι, «διευκρινίστε για ποιον λόγο και με βάση ποια κριτήρια, η καθεμία θα παρέχεται σε διαφορετικά επίπεδα πληθυσμού, αν τα φάρμακα σε κάθε παρτίδα ποικίλλουν ως προς το περιεχόμενό τους και πώς και για ποιους θα μπορούσαν να διακριθούν. Εάν «αποδειχθεί ότι είναι η πραγματική ύπαρξη διαφορετικών παρτίδων», οι δόσεις καθεμιάς «ζητούνται για δικαστική πραγματογνωμοσύνη».
 • Προσδιορίσουν εάν τα «λεγόμενα εμβόλια» περιέχουν αγγελιοφόρο RNA εξηγώντας, εάν είναι απαραίτητο, τι σημαίνει αυτό. Να εξηγήσουν, ποιες «θεραπευτικές ή επιπλέον θεραπευτικές συνέπειες — δυσμενείς ή μη — [mRNA] μπορεί να έχουν στο άτομο που εμβολιάστηκε με αυτό. 
 • Δηλώσουν εάν αυτά που επισημαίνονται ως εμβόλια περιέχουν ή ενδέχεται να περιέχουν νανοτεχνολογικά στοιχεία. Διευκρινίζοντας, εάν όχι, εάν μια τέτοια ιδιοσυγκρασία θα προέκυπτε από αποτελεσματική επαλήθευση της απουσίας τους ή από απλή άγνοια των συστατικών των αναφερόμενων «εμβολιαστικών» ουσιών».
 • Πιστοποιήσουν εάν οι ουσίες που περιέχονται στα «λεγόμενα εμβόλια» που παρέχονται στην Ουρουγουάη είναι πειραματικές ή όχι. Δηλαδή: «εξηγήστε πλήρως και λεπτομερώς εάν είναι εγκεκριμένα από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ή ισοδύναμο φορέα, σύμφωνα με τα συνήθη πρωτόκολλα ή εάν έχουν κάποιο άλλο είδος επείγουσας άδειας». Εάν συμβαίνει αυτό, να εξηγήσουν “από ποιον χορηγείται και με ποιες εγγυήσεις και βάσει ποιων κανονισμών”.

Εν ολίγοις, «πρέπει επίσης να απαντήσετε εάν γνωρίζετε ότι, είτε ο κατασκευαστής ή/και ο προμηθευτής, είτε οποιοσδήποτε ακαδημαϊκός ή κυβερνητικός φορέας (εγχώριος ή ξένος), έχει παραδεχθεί —με οποιονδήποτε τρόπο— την πειραματική φύση των προαναφερθέντων εμβολίων».

(…)

Επιπλέον οι διαταγές του δικαστή Recarey περιλαμβάνουν:

 • Δηλώστε εάν «έχουν διεξαχθεί μελέτες για να εξηγηθεί η αξιοσημείωτη αύξηση των θανάτων για τον COVID-19 από τον Μάρτιο του 2021 ή εάν έχετε πληροφορίες — με επαρκή επιστημονική υποστήριξη και στοιχεία — σχετικά με αυτό».
 • Παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τον συνολικό αριθμό θανάτων στην Ουρουγουάη λόγω του COVID-19 από την αρχή της «λεγόμενης πανδημίας», τον παγκόσμιο μέσο όρο ηλικίας και πόσοι πέθαναν από τον «COVID-19 σε αποκλειστική αιτιολογική σχέση» και πόσοι πέθαναν «με COVID-19» — δηλαδή με την παρουσία του ιού, αλλά δεν ήταν η κύρια αιτία θανάτου.
 • «Να αποδείξετε επιστημονικά —με στοιχεία εθνικών ή διεθνών μελετών που έχουν γίνει— εάν η κατάσταση του μη εμβολιασμένου θέτει σε κίνδυνο την υγεία ολόκληρου του πληθυσμού ή τρίτων».

(…)

 • Εξηγήστε εάν έχουν μελετηθεί εναλλακτικές θεραπείες για τον COVID-19 για οποιεσδήποτε παραλλαγές. Εάν όχι, διευκρινίστε γιατί δεν διερευνήθηκαν. “Εάν είναι θετικά, δώστε τα αποτελέσματα της έρευνας – δίνοντας έναν απολογισμό για το εάν αυτά χρησιμοποιήθηκαν στην Ουρουγουάη ή όχι”.

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί