Παγκόσμιοι καταδότες! «Πεθαίνει» η ελεύθερη ενημέρωση – Αυτό σχεδίασαν και θα το επιβάλλουν παντού, vid

Η νεοσύστατη ομάδα, που ονομάζεται «Παγκόσμιος Συνασπισμός για την Ψηφιακή Ασφάλεια» - Δικαίωση Λιακόπουλου

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημιούργησε έναν νέο συνασπισμό στελεχών της Big Tech και κυβερνητικών αξιωματούχων για να παρουσιάσει νέες «καινοτομίες» σχετικά με την αστυνόμευση στο διαδίκτυο για «επιβλαβές περιεχόμενο και (ύποπτη) συμπεριφορά.»

Η νεοσύστατη ομάδα, που ονομάζεται «Παγκόσμιος Συνασπισμός για την Ψηφιακή Ασφάλεια», αποτελείται από κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές από πολλές χώρες – κυρίως την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο – ένα στέλεχος της Microsoft και τον ιδρυτή μιας πλατφόρμας φίλτρου εποπτείας περιεχομένου που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Two Hat Security.

«Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θέλει να επιταχύνει την συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που απαιτείται για την προώθηση της ψηφιακής ασφάλειας παγκοσμίως. Η Microsoft είναι πρόθυμη να συμμετάσχει και να βοηθήσει στην οικοδόμηση λύσεων ολόκληρης της κοινωνίας σε αυτό το πρόβλημα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Courtney Gregoire.

Μάλιστα σε ένα άρθρο του Ιουνίου με τίτλο «Γιατί χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο πλαίσιο για την ρύθμιση όσων βλάπτουν στο Διαδίκτυο», εξηγεί πώς σκοπεύει να στοχεύσει και να εξαλείψει «επιβλαβές περιεχόμενο», συμπεριλαμβανομένης της «παραπληροφόρησης για την υγεία» και του «περιεχομένου κατά των εμβολίων».

Γράφουν συγκεκριμένα:

«Σε συνεργασία με περισσότερους από 50 εμπειρογνώμονες από κυβερνήσεις, την κοινωνία των πολιτών, τον ακαδημαϊκό χώρο και τις επιχειρήσεις, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανέπτυξε ένα κεντρικό για τον χρήστη πλαίσιο, το οποίο περιγράφεται στην νέα  έκθεση σε σχέση με τα ελάχιστα όρια που βλάπτουν το διαδίκτυο, ελεγχόμενα συστήματα συστάσεων, κατάλληλη χρήση προσωπικών στοιχείων και κατάλληλα πρωτόκολλα καταγγελιών για την δημιουργία βάσης ασφαλείας σχετικά με την χρήση ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.

(…)

Μία κύρια πρόκληση για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο είναι η αύξηση της παραπληροφόρησης για την υγεία, ιδίως όταν πρόκειται για εμβόλια. Η έρευνα έχει δείξει  ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων που επηρεάζουν είναι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου κατά του εμβολιασμού σε κοινωνικές πλατφόρμες. Αυτό το περιεχόμενο φαίνεται να προσεγγίζει ένα ευρύ κοινό».

Εμπρός λοιπόν για τον παγκόσμιο έλεγχο του διαδικτύου από το WEF και τον Κλάους Σβάμπ, μέντορα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη (ΕΔΩ).

Δείτε την Julie Inman Grant, επίτροπο Ασφαλείας της Αυστραλίας, να δηλώνει μεν πως δεν θα αστυνομεύουν το διαδίκτυο, αλλά θα δέχονται αναφορές από πολίτες, σε περίπτωση που δεν έχει κατέβει επιβλαβές περιεχόμενο! Κάτι σαν παγκόσμιοι ρουφιάνοι:

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί