Παγκόσμιο σύστημα ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!! Το 2021 το ανακοίνωσαν και τώρα ήρθε ( ; ) η ώρα η δικιά τους, vid

Τι είχε ειπωθεί…

Σκοπεύουν να εφαρμόσουν ένα παγκόσμιο σύστημα παραγωγής τροφίμων, το οποίο θα ελέγχεται από παγκόσμιες εταιρείες (ή μία ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) που θα ελέγχουν τους πάντες μέσω των τροφίμων;;;

Δείτε τι δήλωσε το 2021 ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Mark Rutte:

«Θα ήθελα να υπογραμμίσω μια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σχετικά με τους Κόμβους Διατροφικής Καινοτομίας.

Είμαι ιδιαιτέρως υπερήφανος να ανακοινώσω ότι η Ολλανδία θα φιλοξενεί την Γραμματεία Παγκόσμιου Συντονισμού των Κόμβων Διατροφικής Καινοτομίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η οποία θα συνδέει όλους τους υπόλοιπους Κόμβους Διατροφικής Καινοτομίας.

Αυτοί οι κόμβοι στην Αφρική, στην Ασία, στην Νότια Αμερική και στην Ευρώπη θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να συνδέσουν τους περιφερειακούς ενδιαφερόμενους με καινοτόμες δεξιότητες».

ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.

Αυτά ειπώθηκαν το 2021! Τώρα πλέον, με την τεχνητή ενεργειακή κρίση, έχουν δημιουργηθεί οι βάσεις περαιτέρω προώθησης των όποιων σχεδίων.

Δείτε:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί