ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ με ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΡΟΠΟ! Η Μόσχα προειδοποιεί τον πλανήτη για τους διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Τρομερή αποκάλυψη από το Κρεμλίνο - Όλα κρέμονται από εξαιρετικά λεπτή κλωστή...

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προειδοποιήσει ότι οι δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν λόγω της εισβολής στην Ουκρανία κινδυνεύουν να οδηγήσουν σε παγκόσμιο πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων, καθώς η Ρωσία δεν θα μπορεί πλέον να εξάγει αρκετά λιπάσματα.

«Οι τιμές αυξάνονται εκεί, αλλά όχι από δική μας υπαιτιότητα. Αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών τους λανθασμένων υπολογισμών, δεν υπάρχει τίποτα για να μας κατηγορήσουν. Απλώς κρύβονται πίσω από αυτές τις αποφάσεις για να εξαπατήσουν ξανά τους δικούς τους κόσμο και πάλι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πούτιν, ο οποίος σε νέα του τοποθέτηση δήλωσε πως η Ρωσία πρέπει να δράσει αποφασιστικά, προκειμένου να μην πληγεί η ρωσική οικονομία.

Σήμερα η Μόσχα έδωσε στον πλανήτη ακόμα μια σημαντική πληροφορία!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε για την κρίση, την οποία διογκώνουν οι διεθνιστές με τις κυρώσεις:

«Στην ουσία δεν υπάρχουν οι συνθήκες για χρεοκοπία. ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ».

Ουσιαστικά η Μόσχα προειδοποιεί για κίνδυνο ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΧ, το οποίο ενδεχομένως, αν όχι αναπόφευκτα, θα οδηγήσει σε παγκόσμιο χάος και πόλεμο…

Έτσι θέλουν να φέρουν στον πλανήτη Μεγάλη Επανεκκίνηση…

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί