Παγκόσμιο κόλπο: Έτσι χρηματοδοτήθηκαν οι τρομοκράτες της Μόσχας! Δεν έγινε τυχαία

Η «λύση» στο πρόβλημα έρχεται..

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία που συνδέουν τους τρομοκράτες που επιτέθηκαν στον μουσικό χώρο του Μεγάρου Crocus με Ουκρανούς Ναζί του Κιέβου!

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Telegram της επιτροπής, τα αρχικά αποτελέσματα “επιβεβαιώνουν πλήρως τον προγραμματισμένο χαρακτήρα των ενεργειών των τρομοκρατών, την προσεκτική προετοιμασία και την οικονομική υποστήριξη από τους διοργανωτές του εγκλήματος, αναλύοντας πληροφορίες για οικονομικές συναλλαγές, ελήφθησαν στοιχεία για τη σύνδεσή τους με Ουκρανούς ναζί».

Πώς πληρώθηκαν όμως;;;

Οι Ρώσοι ερευνητές αποκάλυψαν ότι οι τρομοκράτες απέκτησαν σημαντικά χρηματικά ποσά και κρυπτονομίσματα από την Ουκρανία με την έκθεση να επιβεβαιώνει ότι τέτοια κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν «για την προετοιμασία του εγκλήματος».

Τα ψηφιακά κρυπτονομίσματα ξεπερνούν τα όρια και τις ανεπάρκειες των παραστατικών νομισμάτων και πλέον έχουν γίνει το μέσο, προκειμένου να χρηματοδοτούνται «σκοτεινά» ακόμα και τρομοκράτες!

Ένα κρυπτονόμισμα έχει την μορφή ψηφιακού χρήματος που υπάρχει μόνο ιντερνετικά!

Η διαφορά με το ψηφιακό χρήμα, το οποίο χρησιμοποιείτε καθημερινά (κάρτες και ηλεκτρονικές μεταφορές) έγκειται στο γεγονός πως ον εν λόγω τύπος νομίσματος δεν εκδίδεται από καμία τράπεζα ή κυβέρνηση. Είναι ανεξέλεγκτο!

Δημιουργείται μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται «εξόρυξη-mining»! Η εξόρυξη είναι η διαδικασία δημιουργίας νέων κρυπτονομισμάτων με την επίλυση εξαιρετικά περίπλοκων μαθηματικών προβλημάτων, οι οποίες επαληθεύουν τις συναλλαγές. Όταν ένα bitcoin «εξορύσσεται» με επιτυχία, ο miner λαμβάνει ένα προκαθορισμένο ποσό κρυπτονομισμάτων.

Ως εκ τούτου, θα προταθεί στους πολίτες ανά τον κόσμο όλα αυτά να τεθούν υπό τον έλεγχο ενός κέντρου διαχείρισης με ένα παγκόσμιο νόμισμα για όλους, προκειμένου να μην μπορεί κανείς να χρηματοδοτεί κρυφά τρομοκράτες ή άλλους σκοτεινούς μισθοφόρους, προκειμένου να διαταράσσουν την «τάξη και την ασφάλεια»! Έτσι η λύση στο φριχτό πρόβλημα της σκοτεινής χρηματοδότησης είτε με μετρητά είτε με κρυπτονομίσματα θα είναι ο πλήρης έλεγχος του παγκοσμίου χρήματος από αρχές και εξουσίες που θα παρουσιαστούν στους ανθρώπους!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί