Οι G20 συμφώνησαν στη Ρώμη: «Θεωρούμε τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον ως ενιαίο οικοσύστημα». Εμβόλιο σε όλους !!!

One Health: Θεωρούν τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον ως ενιαίο οικοσύστημα

Ο Ιταλός υπουργός υγείας, Ρομπέρτο Σπεράντσα, ανακοίνωσε ότι οι ομόλογοί του που συμμετείχαν στην διήμερη σύνοδο του G20, στην Αιώνια Πόλη, ενέκριναν ομόφωνα το «Σύμφωνο της Ρώμης».

Ουσιαστικά, οι χώρες της G20, τόνισε, «συμμερίζονται ως κύριο στόχο, την διευκόλυνση της παραγωγής εμβολίων κατά του κορωναϊού και την μεταφορά τους σε όλο τον πλανήτη», έτσι ώστε να εμβολιαστούν οι πάντες!

Θέλουμε να γίνει προσβάσιμο, το εμβόλιο, σε όλο τον κόσμο, θα προχωρήσουμε σε όλες τις αναγκαίες επενδύσεις», είπε χαρακτηριστικά, ο Ιταλός υπουργός, και πρόσθεσε:

«Όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος, πρέπει να θεραπεύεται, ανεξάρτητα από το πού γεννήθηκε, από το χρώμα του δέρματος και από την οικονομική του κατάσταση, και το Σύμφωνο της Ρώμης θεωρεί, όλα αυτά, βασικής σημασίας», προσέθεσε, αποκρύβοντας το γεγονός πως τα εμβόλια όχι απλά δεν αποτρέπουν, αλλά ενδεχομένων να ευνοούν την διάδοση τον ιό!

Παράλληλα, ο Σπεράντσα υπογράμμισε ότι όλοι θα πρέπει να μοιράζονται με όλους πληροφορίες που αφορούν την παγκόσμια υγεία, και τις καλύτερες πρακτικές σχετικά με αγωγές και φαρμακολογικές θεραπείες. Φυσικά οι επιστήμονες που δεν συμφωνούν με την καθεστηκυία επιστημονική τάξη, θα αποκλείονται!

«Θέλουμε να επενδύσουμε στην προσέγγιση One Health, θεωρώντας τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον ως ενιαίο οικοσύστημα, ώστε να ανταποκριθούμε στις σημερινές και μελλοντικές υγειονομικές προκλήσεις», ολοκλήρωσε ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Ντράγκι.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί