Θυμήθηκαν τον ΧΙΤΛΕΡ! Η γερμανική τηλεόραση έβαλε ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ να προπαγανδίσει κατά του Πούτιν

Παγκόσμια κατακραυγή...

Η Γερμανία ενθυμούμενη το ναζιστικό της παρελθόν, όπου ο Χίτλερ στρατολογούσε παιδιά για την προπαγάνδα, έβαλε την 12χρονη Έλλα επετράπη να καταγγείλει τον Πούτιν για παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών στο κρατικό κανάλι ARD.

Όπως καταγγέλλεται, το ARD χρησιμοποιεί ένα παιδί σε γεωπολιτικά παιχνίδια για προπαγανδιστικούς σκοπούς.

Η καταγγελία ημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου https://forum.publikumskonferenz. de/.

Καταγγελία προγράμματος:

Κυρίες και κύριοι Σύμβουλοι Ραδιοτηλεόρασης,

στην 30ή επέτειο από την έναρξη ισχύος της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού στη Γερμανία, η δωδεκάχρονη Ella μίλησε στις 5 Απριλίου 2022 για το ARD. Σε αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το παιδί σχολίασε την απειλή των δικαιωμάτων των παιδιών και ζήτησε ιδιαίτερα την προστασία των προσφυγόπουλων σε όλο τον κόσμο.

Όπως είναι γνωστό, η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού απαιτεί, σύμφωνα με το άρθρο 12 παράγραφος 1, να λαμβάνονται υπόψη οι επιθυμίες του παιδιού. Δηλώνει: «Τα Συμβαλλόμενα Κράτη διασφαλίζουν ότι το παιδί που είναι ικανό να διαμορφώσει τις δικές του απόψεις έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα αυτές τις απόψεις για όλα τα θέματα που αφορούν το παιδί και θα λαμβάνουν δεόντως υπόψη τις απόψεις του παιδιού σύμφωνα με την ηλικία και την ηλικία του και την ωριμότητά του».

Στο σχόλιό της , η 12χρονη Ella μιλά για τα βάσανα των παιδιών σε εμπόλεμες ζώνες, αλλά κατονομάζει μόνο έναν από αυτούς που ευθύνονται αυτή τη στιγμή: τον Πούτιν, επομένως της υποδείχθηκε τι θα πει!!!

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί