Ούτε ΡΩΣΙΑ, ούτε ΗΠΑ, ούτε ΚΙΝΑ! Αυτός θα ΚΥΒΕΡΝΑ τον πλανήτη, παραδοχή Σβαμπ! ΒΙΝΤΕΟ

Όλα έχουν ειπωθεί...

Ποια χώρα θα χρησιμοποιήσει η παγκόσμια κυβέρνηση για να επιβληθεί στον πλανήτη και να ελέγξει την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία επιδιώκεται να συντονίσει την παγκόσμια διακυβέρνηση;;;;

Καμία, καθώς, όπως άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβαμπ, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Κίνα, ούτε η Ρωσία, διότι στόχος είναι οι υπερδυνάμεις να πάψουν να υπάρχουν, τα κράτη να καταργηθούν και να αντικατασταθούν από κοινότητες, τη οποία αναμένεται να κυβερνά η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ εκ μέρους ενός ( ; ) παγκοσμίου δικτάτορα!!!

Όπως είχε απαντήσει, το 2019 (πριν δηλαδή κορυφωθεί στις μέρες μας η παγκόσμια κρίση), ο Σβαμπ στο India Today σχετικά με την ερώτηση: «Ποιός θα διευθύνει πραγματικά την 4η βιομηχανική επανάσταση και τις τεχνολογίες της, όπως την Τεχνητή Νοημοσύνη;;; Η Κίνα;;;»:

«Θα πρέπει να κάνουμε για μία ακόμη φορά μία διαφοροποίηση – αφ΄ενός έχουμε κρατικό καπιταλισμό, αφ΄ετέρου έχουμε μετοχικό ή ιδιωτικό καπιταλισμό, άρα έχουμε σύγκρουση μεταξύ δύο συστημάτων

Πιστεύω πως το μέλλον δε θα ανήκει ούτε στον κρατικό καπιταλισμό (Κίνα, διεθνιστές ΗΠΑ), ούτε στον ιδιωτικό καπιταλισμό (Ρωσία, Τραμπικοί ΗΠΑ) αλλά θα ανήκει – σε αυτό που εγώ ονομάζω – ‘’καπιταλισμό των ενδιαφερομένων’’ που συνδυάζεται με την “κοινωνική ευθύνη” (σ.σ. το νέο σύστημα που έρχεται στον πλανήτη, τα ο οποίο θα ενταχθούν όλοι, αριστεροί και δεξιοί, για να συμμετέχουν στην παγκόσμια κοινωνία!!! Στις κοινότητες το ύψιστο αγαθό θα είναι η «κοινωνική ευθύνη», η οποία θα ορίζεται από την παγκόσμια εξουσία. Η ατομική ελευθερία θα παύσει να υπάρχει).

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί