Ούτε η Γκρέτα δεν θα το σκεφτόταν! Έτσι δίνουν την ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ στην κτηνοτροφία και φέρνουν τα ΚΡΕΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποιο μακρινό σενάριο. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!

Οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσαν νομοσχέδιο το οποίο έχει στόχο να ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ τις…εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου που προέρχονται από την κτηνοτροφία, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η κύρια πηγή τους για τη χώρα: το ρέψιμο των προβάτων και των βοοειδών.

Αν υιοθετηθεί το νομοσχέδιο, η Νέα Ζηλανδία, η μεγαλύτερη εξαγωγός κτηνοτροφικών προϊόντων στον πλανήτη, θα γίνει η πρώτη χώρα που θα αναγκάσει τους κτηνοτρόφους να πληρώνουν για τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου από τα ζώα που εκτρέφουν, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Μάλιστα επρόκειτο για ένα διαχρονικό αίτημα των οικολογικών οργανώσεων ανά τον κόσμο και φαίνεται πως τώρα, μετά από δύο χρόνια κορωνοχούντας και εν μέσω πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης, οι διεθνιστές βρήκαν την…ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!


Βάσει του νομοσχεδίου, το οποίο κατήρτισε η κυβέρνηση σε συνεργασία με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων, οι τελευταίοι θα πρέπει να πληρώνουν για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από το 2025.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να μειώσουμε το ποσοστό του μεθανίου που εκλύουμε στην ατμόσφαιρα και ότι ένα αποτελεσματικό σύστημα κοστολόγησης των εκπομπών που προέρχονται από την κτηνοτροφία και τη γεωργία αποτελεί βασικό παράγοντα για να το πετύχουμε», δήλωσε ο Τζέιμς Σο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής.

Το νομοσχέδιο προβλέπει κίνητρα (ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ KAI ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ;;;;) για τους κτηνοτρόφους που μειώνουν τις εκπομπές μέσω πρόσθετων τροφίμων.

Η τελική απόφαση για το νομοσχέδιο αναμένεται τον Δεκέμβριο και μοιραία θα επιφέρει σημαντική μείωση της παραγωγής.

Ποιά «λύση» θα δοθεί; Μα φυσικά εκείνη των «εργαστηριακών μαζών», που ήδη τις έχουν διαφημίσει.

Σε λίγο καιρό αυτή θα είναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ (επιτρεπόμενη) τροφή των ανθρώπων!

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί