Όταν τα έγραφε ο Λιακόπουλος ήταν γραφικός! Τώρα δείτε τι λένε για όσα ακολουθούν, vid

Γράφουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ:

Πολλοί από εμάς έχουμε δει τις δημοφιλείς ταινίες επιστημονικής φαντασίας για τα ρομπότ που κυριαρχούν στον κόσμο και εξαφανίζουν την ανθρωπότητα. Αλλά ελάχιστα γνωρίζουμε ότι αυτό ακριβώς προετοιμάζεται από τους παγκόσμιους ηγέτες. Είναι αυτό που προωθούν, αναπτύσσουν, χρηματοδοτούν και ζητούν, σε όλο τον κόσμο.

Οι παγκοσμιοποιητές ισχυρίζονται μάλιστα ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Γη από την ολοκληρωτική κατάρρευση. Αν δεν βγούμε από την εποχή της ανθρωπότητας και δεν μπούμε στην εποχή της Νέο-Ανθρωπισμού (ΕΔΩ τι θέλουν πραγματικά να γίνει), ο κόσμος είναι καταδικασμένος, λένε. Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι οι άνθρωποι είναι η αιτία της κλιματικής αλλαγής, και ως εκ τούτου πρέπει να αντικατασταθούν με τεχνητές εναλλακτικές λύσεις για να «σωθεί ο πλανήτης».

Αυτή η παγκόσμια μεταρρύθμιση ονομάζεται «Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και έχει σκοπό να ψηφιοποιήσει πλήρως κάθε πτυχή της ζωής στην Γη.

Η ταινία «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» εκθέτει αυτήν την παγκόσμια ατζέντα, η οποία προωθείται δυναμικά με την μαζική υποστήριξη των πιο ισχυρών οργανισμών παγκοσμίως.

Αυτό δεν είναι απλώς μια ταινία. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάι:

«Το μέλλον είναι ήδη εδώ. Έρχεται σαν τσουνάμι! Αυτή η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση όχι μόνο θα αλλάξει όλα όσα κάνουμε, αλλά θα έχει αντίκτυπο στο ποιοι είμαστε».

Μεγάλες εξελίξεις βρίσκονται σε εξέλιξη για την «μεταμόσχευση» της ανθρώπινης προσωπικότητας σε ρομποτικούς φορείς, για να δοθεί στον άνθρωπο τεχνητή… αθανασία (ΕΔΩ η αλήθεια).

Τα ρομπότ αντικαθιστούν ήδη νοσοκόμες, κοινωνικούς λειτουργούς, βοηθούς ψυχολόγους, γιατρούς, ταμίες, μάγειρες, αρχές επιβολής του νόμου κ.λπ., σε πολλές περιοχές του κόσμου. Τα πρώτα τσιπ υπολογιστών έχουν ήδη εμφυτευτεί στον άνθρωπο. Η ανάμειξη του ανθρώπου με τη μηχανή είναι πραγματικότητα, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη ετοιμάζεται να διοικήσει τον κόσμο, αφαιρώντας εκατομμύρια ανθρώπινες θέσεις εργασίας!

Το τρομακτικό είναι ότι ειδικά εκείνες οι ευαίσθητες δουλειές όπου οι άνθρωποι χρειάζονται ένα ανθρώπινο άγγιγμα, αληθινή κατανόηση και συναισθηματική υποστήριξη αντικαθίστανται από ρομπότ. Μπορείτε να φανταστείτε να σας φροντίζει ένα ρομπότ στο νοσοκομείο ή στο γηροκομείο; Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αφαιρώντας την ανθρώπινη εμπειρία, που είναι τόσο πολύτιμη, όμορφη και βαθιά, και αντικαθιστώντας την με αδιάφορες ρομποτικές εναλλακτικές.

Εισάγοντας σκέψεις και συναισθήματα σε όλους

Ταυτόχρονα, σε κάθε έθνος του κόσμου εγκαθίστανται τεχνολογίες που θα καταγράφουν συνεχώς όλες τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα όνειρα όλων (σ.σ. Θα διαβάζουν ακόμα και τις κρυφές σκέψεις των ανθρώπων). Αυτές οι τεχνολογίες έχουν ακόμη και την ικανότητα να εισάγουν σκέψεις και συναισθήματα στον πληθυσμό (σ.σ. Μόνο ο Λιακόπουλος έχει προειδοποιήσει για όλα αυτά. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, όπως ειπώνεται δημόσια από τον πρώην πρόεδρο της Χιλής, Σεμπάστιαν Πινέρα, και από τη νεαρή παγκόσμια ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Ida Auken, πρώην υπουργό περιβάλλοντος της Δανίας.

Στην Ευρώπη, η δημόσια «School TV» λέει στα παιδιά πόσο «cool» είναι να έχεις ένα τσιπ στον εγκέφαλό σου.

Εν τω μεταξύ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φιλοξενεί συνέδρια σχετικά με την «διαφάνεια του εγκεφάλου», συζητώντας πώς όλα τα πιο οικεία, προσωπικά μας δεδομένα θα αποθηκευτούν στο cloud και θα ελέγχονται από την Big Tech.

Όλα αυτά συμβαδίζουν με την ανακοίνωση του WEF ότι μέχρι το 2030, κανείς δεν θα έχει ιδιωτικότητα. Ο Klaus Schwab λέει ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε σε μια κοινωνία «πλήρους διαφάνειας», όπου όλα όσα σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και ονειρευόμαστε παρακολουθούνται.

Η ταινία «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» είναι μια προειδοποίηση για την ανθρωπότητα (ΕΔΩ η ταινία από την δική τους οπτική γωνία)!

Δειτε και τι ειπε ο Λιακόπουλος πάνω στο θέμα πριν από 14 χρόνια.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί