Όταν η οθόνη στο κινητό σας γίνει κόκκινη… ΒΙΝΤΕΟ

Σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές...

Η Ολλανδή δημοσιογράφος και πολιτικός σχολιαστής και ακτιβίστρια, Eva Vlaardingerbroek, μίλησε σε ένα συγκεντρωμένο ακροατήριο για τους κινδύνους του επερχόμενου ολοκληρωτικού κράτους, όπως το αποκαλούν!

«Ψηφιακή ταυτότητα, κωδικοί QR και η ψηφιακή φυλακή. Κινεζική πιστωτική βαθμολογία. Ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας. “Αν μπορούν να το κάνουν στην Κίνα, τότε μπορούν να το κάνουν εδώ”», αναφέρει, μεταξύ άλλων, και συνεχίζει:

«Εάν αποδεχτούμε το γεγονός ότι ένας κωδικός QR μας παρέχει πρόσβαση στην κοινωνία, -τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα το συνδέσουν με τίποτα άλλο εκτός της εμβολιαστικής σας κατάστασης.

Τι θα γινόταν αν αυτή η πράσινη οθόνη στο τηλέφωνό σας, η οποία σας δίνει πρόσβαση στην κοινωνία γίνει κόκκινη την στιγμή που κάνετε πολλά αεροπορικά ταξίδια ή, τρώτε πολύ κρέας, ή δεν ανακυκλώσατε το πλαστικό σας;

Τι θα γινόταν αν αυτή η πράσινη οθόνη του τηλεφώνου σας, η οποία είναι συνδεδεμένη με το ψηφιακό σας πορτοφόλι, το οποίο δεν έχει τίποτα άλλο από νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας γίνει κόκκινη την στιγμή που θα πείτε κάτι το οποίο η κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως “ρητορική μίσους”.

Τι γίνεται εάν μπορούν να απενεργοποιήσουν την ζωή σας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Εάν μπορούν να το κάνουν στην Κίνα, μπορούν να το κάνουν και εδώ».

Στην συνέχεια η πολιτικός καλεί τους ανθρώπους να μιλήσουν δυνατά, ωστόσο ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι πως αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα θα δώσουν ενδεχομένως και την «λύση» παρασύροντας τους πολίτες στην ίδια μαύρη τρύπα (ΕΔΩ)!

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται πως η Κίνα, ως χώρα-πρωτοπόρος στις χουντικές πρακτικές, εφαρμόζει σε αρκετές επαρχίες της το λεγόμενο Σύστημα κοινωνικής πίστωσης (social credit system).

Η γενική φιλοσοφία του δυστοπικού αυτού συστήματος είναι πως όποιος πολίτης-δούλος «πιαστεί» να έχει «αντικοινωνική συμπεριφορά», θα του αφαιρούνται και οι ανάλογοι πόντοι.

Επιβραβεύονται μόνο όσοι λένε και κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και σαν καλοί δούλοι θα…παίρνουν στο τέλος της ημέρας την «αμοιβή» τους.

Το ΕΛ σας έχει δείξει κατά το παρελθόν αρκετά τέτοια βίντεο, απαντώντας σε όσους μέχρι και σήμερα λένε ότι αυτά «δεν μπορούν να συμβούν εδώ»!

Κι όμως, όχι μόνο συμβαίνουν, αλλά αφού τα δοκιμάζουν με επιτυχία θέλουν να τα εφαρμόσουν παντού (ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ τι έρχεται)!:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί