Όποια επιχείρηση δεν μπορεί, ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ;;; Επιδότηση «ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ» από την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό που ανακοινώθηκε σήμερα από την κυβέρνηση, δεν ανακοινώθηκε τυχαία...

Τέσσερα προγράμματα που αφορούν την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, την αγορά ηλιακών θερμοσίφωνων, την αλλαγή οικιακών συσκευών, καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας από μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας που ως επίσημο στόχο έχουν την μείωση της ενεργειακής δαπάνης νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Οι επενδύσεις που θα γίνουν πρέπει να εξασφαλίζουν μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων (CO2) τουλάχιστον κατά 35%, εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας τουλάχιστον κατά 35% και αναβάθμιση της ενεργειακής κατηγορίας βάσει ΠΕΑ τουλάχιστον κατά τρείς ενεργειακές τάξεις σε σχέση με την υπάρχουσα κατάταξη.

Το κράτος θα επιδοτεί έως και το 50%, δηλαδή σε μία δύσκολη περίοδο, για την οικονομία, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να βάλουν από την τσέπη τους για να γίνουν ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;;;

ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για αυτό;;; Ενδεχομένως το κράτος ή μια ανώτερη εξουσία τους επιβάλλει δυσβάσταχτα ενεργειακά πρόστιμα και ΚΛΕΙΣΟΥΝ, καθώς στόχος πλέον στόχος είναι η επικράτηση της θεωρίας της ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και του ΛΙΤΟΥ ΒΙΟΥ για να σωθεί δήθεν το περιβάλλον! Επιχειρήσεις θα κλείνουν και η ανάπτυξη θα σταματήσει (λεπτομέρειες ΕΔΩ)!!!

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί