ΟΝΕΙΔΟΣ! Πανηγυρίζουν για την οικονομική εξόντωση των ανεμβολίαστων ηλικιωμένων: «Τους ευχαριστούμε…» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκβιασμός (και όχι η πειθώ που ισχυρίζονται) πέτυχε!

Ένα μεγάλο πανηγύρι στις πλάτες εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών άνω των 60 ετών έχει στηθεί στο Μαξίμου, λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του βαθιά φασιστικού μέτρου των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη από την Τετάρτη το πρωί έχουν κατακλύσει τα τηλεοπτικά “παράθυρα” και καυχιούνται για την αύξηση των ραντεβού για νέους εμβολιασμούς.

Περηφανεύονται που πήραν ένα τόσο σκληρό και βάναυσο μέτρο δίχως να «ανοίξει ρουθούνι» και συνάμα αφήνουν να εννοηθεί ότι θα επεκταθεί η υποχρεωτικότητα.

Ένας ανεμβολίαστος χαμηλοσυνταξιούχος επί παραδείγματι που αμείβεται με 300, 400 και 500 ευρώ το μήνα και μετά βίας επιβιώνει θα έχει να αντιμετωπίσει από 16/1 τον «βραχνά» της εφορίας, καθώς ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ θα του επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ.

Αλλά η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή ΦΑΙΝΕΤΑΙ -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πάντα- να πετυχαίνει ο στυγνός εκβιασμός.

Δείτε τι πόσταρε στο Facebook ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε παραδεχθεί ότι η κυβέρνηση ΥΠΕΡΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ τους νεκρούς από covid:

«50.000 ραντεβού πρώτης δόσης στις ηλικίες 60+ κλείστηκαν από την Τρίτη το μεσημέρι έως αυτή την ώρα. Το 1/10 της ομάδας των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, που παρέμεναν επί 11 μήνες απροστάτευτοι, έκανε σε μόλις τρεις ημέρες μια επιλογή ζωής.

Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας γύρω από τους πιο ευάλωτους»:

(φωτο: photo screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί