Ομιλία «φωτιά» στον Ο.Η.Ε.! Η Παλιά Τάξη αντεπιτίθεται, δείτε ποιόν νεαρό πολιτικό βγάζει μπροστά! vid

Η πολιτική αντιπαράθεση κορυφώνεται παντού…

Ο Νικολάς Φερέιρα αποκαλείται ως ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή της Βραζιλίας, έχει τεράστια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως συντηρητικός Χριστιανός, λάτρης της οπλοκατοχής και υπερασπιστής της οικογένειας, καθιστώντας τον αντίπαλο της ελεγχόμενης από τους διεθνιστές, όπως μεταδίδεται, κυβέρνησης και του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην Βραζιλία.

Σε μια πρόσφατη ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη την Παρασκευή, μέσα στον Νοέμβριο, ο Νικολάς Φερέιρα ντε Ολιβέιρα, που ανήκει στο Φιλελεύθερο Κόμμα (PL), ξεδίπλωσε την ιδεολογία της Παλαιάς αντιδιεθνιστικής Τάξης Πραγμάτων. 

Γεννημένος το 1996 στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας, ο Φερέιρα έχει αναδειχθεί στην πολιτική σκηνή, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακό αριθμό από διαδικτυακούς ακόλουθους με περισσότερους από 300.000 συνδρομητές στο Telegram, 3,6 εκατομμύρια στο TikTok και 6 εκατομμύρια στο Instagram.

Η επιρροή του Φερέιρα εκτείνεται πέρα ​​από την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επί του παρόντος υπηρετεί ως μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Βραζιλία, πετυχαίνοντας ένα ιστορικό ορόσημο στις γενικές εκλογές της Βραζιλίας του 2022 συγκεντρώνοντας 1,5 εκατομμύριο ψήφους στην πολιτεία Minas Gerais. 

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Πρώτα καταστρέφουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν υπάρχει λάθος, δεν υπάρχει πια σωστό και λάθος, καλό ή κακό! Τα πάντα είναι σχετικά!

Στην συνέχεια περνάνε σε δεύτερο στάδιο. Την καταστροφή της ταυτότητας.

Οι νέοι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πλέον τι, ή ποιοι είναι. Παρασύρονται από οποιοδήποτε δογματικό άνεμο και, προσκολλώνται σε ό,τι είναι της μόδας.

Σας λένε ντυθείτε έτσι, χρησιμοποιήστε αυτόν τον τύπο γλώσσας και, τέλος ζήστε με αυτό τον τρόπο».

Δείτε την συνέχεια:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί