συστήνει στους ταξιδιώτες να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο τρόποι ανέπαφης συναλλαγής:
Μέσω POS σε όλες τις λωρίδες με Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής (APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού.
Η διαδικασία είναι απλή και πολύ σύντομη:
Περνώντας από τη Λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.
Δείτε στο www.olympiaodos.gr οδηγίες για τον τρόπο χρήσης των POS στις λωρίδες με Μηχάνημα Αυτόματης Πληρωμής.
Στα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής υπάρχει επίσης ειδικός αναγνώστης Μοτο-κάρτας (για τους μοτοσυκλετιστές).
Μέσω των ηλεκτρονικών λωρίδων εφόσον είναι κάτοχοι του πομποδέκτη της Ολυμπίας Οδού (Ο-pass) ή των πομποδεκτών της Αττικής Οδού (e-pass), της Γέφυρας (Γέfυρα–epass), του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (Εway).
Οι κάτοχοι πομποδέκτη O-pass, που περνούν από τις ηλεκτρονικές λωρίδες, υπενθυμίζεται ότι μπορούν να φορτίζουν το λογαριασμό τους ηλεκτρονικά μέσω του www.olympiaodos.gr στην ενότητα O-pass/ Είμαι συνδρομητής- Σύνδεση.
Η Ολυμπία Οδός συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια όλων μας και την παροχή υπηρεσιών των χρηστών του αυτοκινητόδρομου με ευθύνη και αποτελεσματικότητα.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
- Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
- Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
- Ά.Σκέρτσος: Διαχρονικό το πρόβλημα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μηχανισμού αγροτικών ενισχύσεων
- ΥΠΕΝ-«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα» με αυξημένο κονδύλι
- Σε επιφυλακή οι Φιλιππίνες εν αναμονή του τυφώνα Kalmaegi – Χιλιάδες άνθρωποι εκκένωσαν τις εστίες τους









