ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΚΤΥΟ!!! Διεθνιστικές δυνάμεις ασφαλείας ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ! Ρεπορτάζ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»! vid

Σοκαριστικές πληροφορίες μέσα από τον Καναδά. To παγκόσμιο υπόγειο δίκτυο της νέας τάξης έτοιμο για δράση εναντίον της ανθρωπότητας.

Οι πολιτικοί πέφτουν, αλλά πρώτα θα κάνουν κρότο με τους διεθνιστές να είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν παγκοσμιοποιητική δύναμη καταστολής κατά των ανθρώπων!

Η αρχή γίνεται στον Καναδά, όπου εδώ και μερικές μέρες το λεγόμενο «κονβόι της ελευθερίας» έχει κατακλύσει την πρωτεύουσα Οττάβα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού και των χουντικού τύπου μέτρων.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν  Τριντό αναπτύσσει διεθνιστική αστυνομική δύναμη ενάντια στην μαζική διαμαρτυρία, καλώντας τους διαδηλωτές να αποχωρήσουν από την πρωτεύουσα, κάνοντας λόγο για «εθνική ντροπή». «Προσπαθούν να μπλοκάρουν την οικονομία μας, τη δημοκρατία μας και την καθημερινότητα των πολιτών μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει», τόνισε ο Τριντό.

Ωστόσο, αποκρύπτει από τον λαό και την παγκόσμια κοινή γνώμη πως διεθνιστές όπως ο Σόρος χρηματοδοτούν την διεθνιστική γραμμή κρούσης, ενώ σε καίριες θέσεις έχουν τοποθετηθεί τα επονομαζόμενα «τσιράκια» του συστήματος, τα οποία όχι απλά σαμποτάρουν τους φορτηγατζήδες, κλέβοντας τους ακόμα και την βενζίνη ή ξύλα που θέλουν για να ζεσταθούν, αλλά ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!

Δείτε το ρεπορτάζ, καθώς ίσως σύντομα χρειαστεί να ξέρουμε πράγματα και για την Ελλάδα.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί