ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Οι πολιτικοί του Σβαμπ οδηγούν σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ τα άτομα με ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι αμείλικτη και ο ανθρωπισμός τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...

Όχι μόνο επενδυτές, μέτοχοι και καταναλωτές, αλλά και άτομα με αναπηρία αναμένουν με αγωνία τι μέλλει γενέσθαι με την τεχνητή ενεργειακή κρίση και την φτώχεια που έρχεται.

Είναι λυπηρό πως σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν, όλοι αυτοί οι άνθρωποι κινδυνεύουν να μείνουν αβοήθητοι σε μία Ευρώπη που καυχείτο για το κοινωνικό της κράτος!!! Η Μεγάλη Επανεκκίνηση όμως μοιάζει αμείλικτη…

Το παρακάτω βίντεο συγκλονίζει για τα άτομα με αναπηρία και τις προστατευμένες ομάδες ανθρώπων των οποίων τα κοινωνικά οφέλη κατατρώγονται από το αυξανόμενο κόστος ζωής, το οποίο διογκώνουν τεχνηέντως οι πολιτικοί με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας (και τώρα θα αρχίσουν να κάνουν το ίδιο με την Κίνα), καθώς αυτές τις εντολές έχουν, κατά τα φαινόμενα, πάρει.

Στην Βρετανία,λΛίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Ρίσι Σουνάκ ως πρωθυπουργού, η νέα βρετανική κυβέρνηση αντιμετωπίζει δύσκολες προκλήσεις.

Ο υπουργός Οικονομικών Τζέρεμι Χαντ έχει μιλήσει μέχρι στιγμής για «σκληρές αποφάσεις» και υπαινίσσεται περικοπές δαπανών και αυξήσεις φόρων.

Η Louise Rubin είναι η Πολιτική Διευθύντρια του Scope UK, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που παρέχει άμεση βοήθεια και συμβουλές σε άτομα με αναπηρίες. Τώρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Όλο και περισσότερα άτομα με αναπηρία αναγκάζονται να στραφούν σε τράπεζες τροφίμων επειδή δεν μπορούν να βάλουν φαγητό στο τραπέζι μπροστά στους υψηλούς λογαριασμούς».

Δείτε το βίντεο:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί