ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! Η Γαλλία ερευνά ποιοι καταναλώνουν περισσότερο φυσικό αέριο για να τους το…κόψει!!!

Όλοι κρέμονται από μία απόφαση του Πούτιν.

Φυσικό αέριο με το…δελτίο; Ίσως σε λίγες μέρες ή εβδομάδες να αποτελεί πραγματικότητα, τουλάχιστον για ένα μέρος των Γάλλων καταναλωτών.

Ειδικότερα, οι γαλλικές ρυθμιστικές αρχές ενέργειας «σκανάρουν» τους μεγαλύτερους καταναλωτές φυσικού αερίου της για να αξιολογήσει ποιος από αυτούς θα έπρεπε να αναστείλει την κανονική λειτουργία εάν διακοπούν οι παραδόσεις από τη Ρωσία!

Δεν πρόκειται απλά για ένα αυθαίρετο δημοσίευμα επικαλούμενο “αόριστες πηγές”, αλλά τα παραπάνω περιγράφονται σε διάταγμα που δημοσιεύτηκε από την κυβερνητική εφημερίδα JORF.

«Μόνο οντότητες με ετήσια κατανάλωση τουλάχιστον 5 γιγαβατώρες εξετάζονται μέχρι στιγμής για το μπλόκο στο αέριο».

Το πλαφόν αυτό στην κατανάλωση όσο μεγάλο κι αν ακούγεται δεν σημαίνει πως ανάλογα τις συνθήκες δεν θα μειώνεται!! Ουδείς ασφαλής επομένως!

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς πρόκειται όχι για νοικοκυριά, αλλά για μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, οι οποίες σε περίπτωση επιβολής…αερίου με το δελτίο θα αναγκαστούν να μειώσουν σημαντικά την παραγωγή τους ή ακόμα και να κλείσουν!

Αν αυτά συμβαίνουν στη Γαλλία όπου το ρωσικό αέριο αποτελεί μόλις το 17% του «εθνικού μείγματος», τι θα γίνει σε κράτη με πολύ μεγαλύτερη εξάρτηση;;;

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί